Kohviku idee autori Aivar Hansoni sõnul on Eestis väga palju aktiivseid toidublogijaid, kes täidavad täna oma retseptide, ahvatlevate piltide ja näpunäidetega paljuski kokandusmeedia rolli. “Kõik kümme kohvikusse valitud blogijat võtsid kõhklemata vastu väljakutse tulla n-ö “blogist välja” ja pakkuda oma lummavaid roogasid senisest laiemale ringile,” märkis Hanson.

Kohvik alustab Solaris Keskuse alumisel korrusel nii laupäeval kui pühapäeval kell 12. Kummalgi päeval saab proovida viie erineva blogija toitu, jookide eest hoolitseb Carmen Catering. Kohvikus pakutavatel toitudel on sümboolne hind, et katta toorainekulud.

Laupäeval pakuvad oma roogasid Mari-Liis Ilover (blogi Siit nurgast ja sealt nurgast), Liina Karron (blogi Aglio e Olio), Tuuli Mathisen (blogi Ise tehtud, hästi tehtud), Aet Trisberg (blogi Aet köögis) ja Piret Hanson (blogi Puhas rõõm).

Pühapäeval on kohvikus Ragne Värk (blogi Kokkama Ragnega), Priit Vahar (blogi Profa köögipool), Elis Toompuu (blogi Elis köögis), Kätrin Maidla (blogi Kätrini kokkamispäevik) ning Katrin Press (blogi Harilik pliiats).