Kui te ei taha liiga palju juurde võtta, ei tasu söömisega liialdada. Ka dieedile ei tohi mingil tingimusel asuda. Leidke päris oma kuldne keskmine ning jälgige pidevalt kaalu.

Dekreedini on aega veel küll ning teil tuleb vältimatult linnas liigelda. Ometi just sel ajal võite hakata tundma peapööritust ning isegi minestada, eriti umbses ning rahvarohkes linnatranspordis. Peapööritusel võib olla mitmeid põhjusi:

· Äkki suurenenud veresoonte mahu ning vere koguse disproportsioon.
· Kasvava emaka suurenenud rõhumine veresoontele.
· Veresuhkru taseme alanemine pikkade söögivahede tõttu (sööma peab niisiis regulaarselt!).
· Õhupuudus ruumis.

Kui aga siiski tuleb minna ning koju jäämiseks pole mingeid võimalusi? Parim variant oleks siis sõita oma autoga või taksoga, kui just viimase peale ei kulu terve kuu palk. Kui aga siiski tuleb ühissõidukeid kasutada, siis võiks:

· mitte oma kõhtu häbeneda. Külmal aastaajal võiks mantli lahti nööpida ning lähedalistuvale mehele ühemõtteliselt märku anda, et poleks halb kohti vahetada. Istudes läheb peapööritus tavaliselt mööda.

· Püüdke vältida tipptunde.

Sündmused:

Lapse pikkus pealaest ristluudeni on umbes 18 cm. Kaal 300 g ringis.

Hakkavad tekkima valged verelibled, mis võitlevad infektsioonidega. Keelel formeeruvad maitsenäsad. Lapse seedetrakt on juba võimeline eraldama tema poolt neelatud amniootilisest vedelikust vett ja suhkrut ning läbi laskma selle kiulise sisu otse pärasooleni. Laubal ja ülemise huule kohal võib näha looteudemeid — eriti rohkesti on neid silmade ning kulmude kohal.

include "$includes_dir/games/pcal.inc"; ?>