Naiselikkus on endiselt moes ning eeloleva talve moeikooniks on heatahtlik lumekuninganna, kes loob enese ümber helge ja hubase meeleolu.

Rõiva lõikest isegi olulisem on nüüd kangas — erinevaid läbipaistvaid, katvaid, matte ja läikivaid kangaid kombineerides saavutatakse moehitt. Kasutatakse õhulisi ja ümaraid vorme ning volange ja heegeldusi. Niisiis on moes ka kodune ja lihtne käsitöö: näiteks pehmed õlasallid.

Ka talvel puudutab mood kleidi all kantavaid riideesemeid. Asjatundjate meelest on jätkuvalt oluline näidata ilusa pealisriide varjust kasvõi pisutki oma aluspesu.

Sel talvel moes oleva pesu lõiked on varasemast muutunud pisut enam katvamaks, kuid pilku püüavad lipsukesed, volangid ja kivikesed, mis on kombineeritud küllusliku pitsiga. Märksõnaks niisiis romantika. Need, kes on juba korsettidega harjunud, teadku — see ihukate on ka nüüd moes. Värvidest tuleks eelistada lillat, musta, valget ja vanillitooni.

Aksessuaarid ehk talve lemmiklisandid on samuti õrnad, kerged ja läbikumavad. Eriti vallatu viis oma garderoobi uueks muuta on kinnitada pärleid, pitsi või koguni säravaid jõulehteid näiteks juustesse või kleidi kaelusesse. Omaette ehteks on ka kaunis käekott: kindlasti väike, huvitava vormiga või kuldne ridikül.

Mehed saavad silma paista klassikalises tumedas või läikivast kangast ülikonnas. Vabamas õhkkonnas võib pintsakust hoopis loobuda ning lisada piduliku rõiva juurde mugava vesti või kudumi. Klassikaline lips on sel aastal kitsas, uuteks moelemmikuteks on aga ajaloohõnguline pidulik kaelaside ning kikilips.

Allikas: Kaubamaja