New Jersey arstid tunduvad lausa absurdselt umbusklikud. Dr House on juba kümneid episoode järjest iga uue juhtumiga tõestanud, et ükskõik, kui veider tema arvamus ka poleks, on tal alati õigus. Sellest hoolimata ei usu teda keegi ja vaene tüüp peab ikka ja jälle närvirakke kulutama. Pole siis ime, et ta nii pahur on.

Vahel tundub, et toredam oleks olla pigem väljamõeldud ekraanikangelane kui reaalne inimene. Teles ja filmides on tihtipeale ka kõige lihtsamal sekretäril kõige luksim korter. Suurepärane näide on meie üks kõigi aegade lemmikuid “Love actually” (“Armastus on see…”). Kõik need 56 korda, mis me seda vaadanud oleme, oleme imestanud sekretär Mia Londoni häärberi üle.

Kõige mugavam on pätte püüda liibukates ja kontsakingadega. Vaadake kas või “X-Meni” filme… Samas — mida meie mutantide elust ka teame.

Ülikvaliteetsed meigitooted olid olemas juba sajandeid tagasi. Kuidas muidu seletada ajalooliste filmide tegelaste superjumet ja tumedaid ripsmeid? Eriti head jumestuskreemi kasutasid Kariibi mere piraadid — Elizabeth Swanni omast veatumat nägu annab otsida.
Seriaalitegelaste meik on üleüldse igavene. See elab üle basseinis hullamised ja üksteisele näkku visatud kokteilid. Rääkimata siis mõnest poetatud pisarast…

Kui uurid kellegagi koos jõhkraid mõrvu või paranormaalseid nähtusi, on kõige targem alati laiali hargneda. Eriti öösel ja pimedas ning kõikvõimalikes katakombides.

Romantiliste komöödiate kohaselt armuvad teineteise alati kõige ebatõenäolisemad inimesed. Nii et… kui sul on mõni vastassoost vihavaenlane, võid arvestada, et viie aasta pärast olete ilmselt abielus.