Kirjuta meile sellest hetkest, mis jääb su mällu igaveseks. Olgu see romantiline abieluettepanek, võhivõõra tehtud kompliment, mis pani sind elule teise pilguga vaatama, abist, mis jõudis sinuni siis, kui olid juba lootuse kaotanud, sõbrast, kes on olnud sinu kõrval kõige raskematel hetkedel, lapse sünnist… Ühesõnaga kõigest, mis toob hinge sooja mälestuse ja teeb tuju sel porisel ja pimedal aja veidigi rõõmsamaks.

Kirju ootame aadressil naistekas@delfi.ee kuni 18.detsembrini. Palun pane märksõnaks/kirja pealkirjaks IITTALA!

Auhinnaks loosime kirjutajate vahel Soome disaini suurkuju Kaj Francki disainitud Iittala Teema tassidest ja taldrikutest koosnev nõudekomplekt neljale, mis on saanud pühade puhul kauni punase rüü. Komplekti väärtus 120€.



Teises ja kolmandas kingikotis on värsked retseptiraamatuid kirjastuselt Hea Lugu. Loosis on Pille Endeni “Pille köök. Aastad heade maitsetega”, Lia Virkuse, Pille Endeni ja Liina Lebaneni “Meie pirukad. Küpsetised eri jahudega”, Maire Suitsu “Eks elati ju ennegi. Sotsialismiaja söögimälestusi” ja Laura Strandbergi “Laura magusamaailm.” Iittala lisab omalt poolt kottidesse Iittala legendaarseima toote — Soome järvedest inspireeritud Alvar Aalto küünlahoidja.