1. Sa arvad, et värvikirevad ja troopiliste maitsetega kondoomid on ainuõige valik
Kõik granadilli- ja ananassimaitselised kombod jäägu siiski puuviljasalatisse või jäätisetopsi. Miks? Pane endale üks selline lääge lateksipomm suhu ja veendu ise, kui räige see on. Samuti ei ole erkroheline peenis just kõige erutavam vaatepilt. Pigem tekitab ta küsimusi võimalike tulnukalike suguhaiguste kohta..

2. Viimane tilk jääb ikka püksi
Mõtle ise mis tunne see oleks kui üks mõnus soe uriinimaitseline pulk sulle suhu pandaks. Ei tundu just võrdväärne kallis restoranis serveeritava maitsva roaga. Pigem jätab su naine selle toidukorra vahele!

3. Arvad, et mets peaks kasvama püksis mitte vanaema maja taga
Kui naine peab su kubemekarvadega kaklema nagu Lembitu Madisepäeva lahingu ajal, siis kaotab ta huvi üsna ruttu.

4. Mõnulemise ajal karjud sa lauseid nagu “Ooo jaa, kallis, topi see endale kurku!”
… ja lämbu? Või tekita endale okserefleks? Hmm.. Pornofilmis võib ju läkastava naise vaatamine kuidagimoodi veel erutav olla, aga kui su enda naine järsku paaniliselt õhu järele ahmima hakkab, siis vaevalt see väga lõbus on.

5. Asi jääb ainult ühepoolseks
Tee, siis saad ka vastu.

6. Su peenis on proportsionaalselt suurem, kui paljude naiste suu
Kõigil ei ole nii suur suu kui Aerosmithi lauljal. Kui sa käid jõusaalis trennis, siis järgmisel päeval on lihased valusad. Sama on ka paraku ka suuseksi tagajärg — jah, lõualiigesed muutuvad ka valusaks! Anna oma naisele natukene puhkust!

7. Sa oled väga räpane
See, et mehed end ise rahuldavad, on täiesti aktsepteeritav. Mis aga ei ole okei, on see, kui pärast seda end korralikult puhtaks ei pesta. Kui sa ikka libestit korralikult maha ei pese, siis võid kindel olla, et su sõber maitseb nagu klaasitäis petrooleumit. Väkk! Üldse on igasugune räpasus täielik tujurikkuja!

8. Ükskõik kui pikalt su naine ka vaeva ei näe, ei juhtu ikka mitte midagi
Mitte keegi ei jaksa lõpmatult suu lahti oma pead üles alla liigutada. Mehele rahulduse pakkumine on suurepärane, aga kui see lõpp ei tule ega tule… Siis tekib tunne nagu midagi oleks väga valesti. Kui see tuleneb sellest, et sa tahaksid midagi, mida su naine ei tee — lõpeta häbenemine ja õpeta teda! Muidu ta järgmine kord enam ei julge..

9. Naisel on nohu
Palun ole mõistev mees ja saa aru, et naistel ei ole lõpuseid. Kui suu on täis ja nina kinni, siis kahjuks ei saa ta hingata.

10. Sa kutsud neid lutsukateks
Palun, ära tee seda.

11. Sa ei suuda teha muud, kui vihjata, et tahad suuseksi
Jah, naised saavad aru, et sulle meeldib rahuldatud saada. Sa ei pea seda 30 korda päevas vihjama. Las naise suu leiab ise tee sinu väikemeheni!

Allikas: The Frisky