Kuu aega enne finaali võib aimu saada, kes kaheteistkümnest on suutnud oma eesmärgini jõuda ja kellest on kiusatused võitu saanud.

Linda oli esimene, kes välja hääletati. Pisarateni solvunud, lubas ta, et ainuüksi sellepärast ei jäta ta alustatut pooleli. Ning tundub, et Linda iseendale antud lubadus on vett pidanud. Linda ei välista, et suudab finaaliks jõuda ihaldatud seitsmekümne viie kiloni.

Erinevalt temast Chris lausa soovis, et ta välja hääletatakse. Chrisi vanemad arvasid, et tütar tuli liiga vara koju, kuid Chris ei kahetse. Ta muretses endale jooksutrenažäööri ja ei kahtle, et kui mitte finaaliks, siis hiljemalt suveks on bikiinivorm saavutatud.

Kolmandal nädalal välja hääletatud Heli oli äärmiselt sihikindel. Ja kojugi saadeti ta seepärast, et oli meeskonnakaaslaste arvates liiga sihikindel. Heli lubas, et saab igal juhul üksi hakkama ja ta ei eksinud. Oma 43. sünnipäeval on ta oma esialgse eesmärgi – miinus 15 kilo – juba ületanud.

Aga kuidas on läinud neil, kes on ennegi käega löönud? Neljandal nädalal välja hääletatud Katrin on läbi teinud totaalse muutumise. Lopsakat blondiini ei pruugi isegi tuttavad esimese hooga ära tunda. Katrin üllatas ja ületas end tõeliselt, sest arvas, et suudab alla võtta kõigest 15 kilo, kuid kodus tuli üsna varsti püstitada uued sihid.

Ka Anu lubas kõiki üllatada. Tema sooviks oli kaotada 20 kilo. Meeskonnakaaslased arvasid, et Anul ei tohiks olla raske oma eesmärki täita, sest ta on noor ja tugev. Anu on siiski paar korda murdunud ja tunnistab, et üksi on raske. Kuid ta loodab, et suudab finaaliks end kokku võtta.

Kolme lapse ema Tiiu kaalus saatesse tulles 142 kilo. Kuue nädalaga kadus tervelt 13 kilo ja siis hääletasid meeskonnakaaslased ta välja. Kodus omal käel jätkates on kaal stabiilselt langenud ning Tiiut kimbutanud tervisehädad on taandunud. Tiiu on võtnud eesmärgiks kaalu langetada tasapisi, kuid usub, et võib sellegipoolest kuuluda kolme parima kaalulangetaja hulka.

Ka Andrus A. loodab tulla esimeste sekka. Juba kolm kuud tagasi polnud kahtlust, et ta on üks parimatest. Protsentuaalselt oli ta isegi parem Andrus O.-st, keda kõik pidasid juba esimestest nädalatest üheks võitjaks. Ka Andrus A. on oma sõna pidanud. Kaal on veelgi langenud ja ilmselt tuleb kevadel muretseda täiesti uus garderoob.

Heidy oli esimene, kes jäi kollase joone alla koos Andrus P.-ga. Ta aimas ette, et sellest duellist on võimatu võitjana välja tulla. Kodus kulus Heidyl mitu nädalat, et tavaellu sisse elada. Selle aja jooksul kaal ei langenud. Kuid nüüd on esimene siht, nr 7 kaalunumbri ees, saavutatud ja Heidy ootab pingsalt, millal seitsmest saab kuus.

Üheksandal nädalal välja hääletatud Jaanikal on finaaliga oma plaanid. Ta tahab välja näha vähemalt sama ilus ja sale nagu Inge, kes on üks finalistidest. Ning kaotatud kilode arv annab selleks lootust. Jaanikast on saanud spordisõltlane, kes käib iga päev trennis ja kui aega jääb, siis isegi kaks korda päevas. Tulemused on seda väärt.

Andrus P. oli ainuke, kes ei andnud lahkudes ühtki lubadust. Ta oli õnnelik kaotatud 17 kilo üle ning tunduvalt parema tervise üle. Kodus pole Andrus unustanud kõndimist ning ka ujumas püüab ta endiselt käia. Kaalunumbrid ei taha siiski väheneda, mille Andrus kirjutab metaboolse sündroomi arvele, mille arstid tal mõni aasta tagasi diagnoosisid.

Inge oli veendunud, et ta hääletatakse välja juba esimesel nädalal. Kuid ometi sai temast Andrus O. kõrval teine finalist. Esimesed kaks nädalat kodus kulusid kohanemiseks. Ligi 100 kilo kaalunud Inge tahtis alla võtta 15 kilo, sest arvas, et pole enamaks võimeline. Kuu aega enne finaali on selge, et Inge alahindas end. Kaal on alla läinud aeglaselt, kuid väga kindlalt ning kui esikoht jääbki püüdmatuks, on Ingest saanud silmapaistvalt särav naine.

Kuu aega enne finaali on meeskonnakaaslased endiselt ühel meelel, et just Andrus O.-st saab parim kaalust allavõtja. Andrus soovis kaalust allavõtmist alustades, et sellest saaks üle pika aja esimest korda lubadus, mida ta ei murra. Andrusega kohtudes on ilmne, et ta on sellega hakkama saanud.

Viimase kaalumiseni on jäänud täpselt kuu aega ning juba järgmisel nädalal selgub, kes on parim ja kes lahkub saatest 50 000 krooni võrra rikkamana.