Eesti naine ei hoidnud oma emotsioone vaka all, kui teemaks tulid rõivad, mida nad ei sooviks oma mehe seljas näha. Kõige karmimat kohtlemist lubati lohvakatele dressipükstele, mida oldi valmis hävitama nii ahjutules kui lõikama kääridega garaaži tolmulappideks.

Teisena said kõvasti sugeda T-särgid ning kirjelduste jada oli põhjalik, millised neist kõige ebasoositumad on. Mehed pange tähele — te ei ole naiste silmis seksikad, kui olete just ajanud selga T-särgi, mis on neoonvärvides, lapsiku pildi, suure firmalogoga või äsja uhkelt konverentsilt kingituseks kaasa saadud.

Komplektidest rääkides suuri üllatusi ei ole — ärge kandke valgeid sokke ei plätude ega sandaalidega, samuti mitte lühikeste pükstega. Küllaltki koledaid nägusid teevad naised meeste harjumuse peale kanda pika säärega sokke. Mehed, kas te tõesti ikka veel usute, et põlvikud teevad teid ahvatlevaks ja mehiseks?

Lisaks ei soosi naised lillelisi pükse, veste, tobedate piltidega lipse, karvaseid mütse, kõrge vöökohaga teksaseid. Populaarsed Crocs`i jalanõud soovitati samuti vaid laste garderoobi jätta. Julgemad tunnistasid tõika, miskohaselt ka naistele meeldib silmadega ilu hinnata ja mehi julgustati loobuma lohvakatest pükstest. Samuti kurdeti värvivaesuse üle — ei oldud rõõmsad meeste üle, kes eelistavad kanda vaid musta.

Mehed, nüüd on teie kord — mis on see riideese, mis naisi kohe kindlasti ei kaunista?