Noortemoes ei ole piire, teatab stilist Piret Vapajeva. Julged värvid, erinevate toonide hoogne miksimine, sportliku ja klassikalise stiili kokku sobitamine, põnevad ja silmatorkavad aksessuaarid — kõik on lubatud. Pitsiline kleit ja sportlikud jalanõud? Miks mitte!

Lõbusaima ja värviliseima etendusega astusid üles kõige nooremad modellid — lapsed. Stilist Kirsi Altjõe poolt kokku pandud moeshow esitles loomamustreid, huvitavaid graafilisi lahendusi ja vikerkaarevärvilist toonivalikut. Stilisti arvates võiksid lapsed julgemini aksessuaare kanda — rätikuid, salle, päikeseprille ja vöösid, moelisandiks ka mõni karvane džunglisõber kaenlasse haaratud.

Kaubamaja klassikapärlite etenduse stilist Britta Ratas tutvustas nelja trendisuunda, milleks olid värvi-ja mustriküllane ekstootika, must-valge geomeetria, pehmed pastellid ning kunstist inspireeritud värviplahvatus. Julgeimad moejüngrid võivad kokku sobitada erinevaid värve ja mustreid, rõivaid võib kanda kihiliselt ning kõike seda võivad hoogsalt katsetada ka meesterahvad.