Pirnikujulise kehaga naised

Pirnikujulise kehaga naistel on laiad puusad, lopsakas tagapool ja väiksem ülakeha. Kuulsatest naistest kuuluvad nende hulka näiteks Beyoncé, Alicia Keys ja Kate Winslet. Kui ka sina nende naiste ridades figureerid, siis peaksid bikiine valides pöörama oma pilgu kõrge vöökohaga püksikute poole, mis sinu kauneid kurve kallistavad ja esile toovad. Alumise poole puhul võiksid eemale hoida kõikvõimalikest rüüsidest, mis sellele piirkonnale liigset tähelepanu toovad ja seda visuaalselt suuremaks muudavad. Ülaosa võiks aga olla kirev ja detailiderohke ning pead võiks kaunistada suur kaabu, mis ka juukseid päikese eest kaitseb.

Suurerinnalised naised

Kui ka sind, sarnaselt 40 protsendile naistele, on õnnistatud suurte rindadega, siis pane tähele! Võta enda muusaks Kate Upton — bikiine valides sobib sulle ülaosa puhul kõige paremini kolmunrkne lõige, mida kaela taha kinni siduda saab. See pakub nii toestust, kui hoiab ära kõikvõimalikud potentsiaalsed nibupaljastused.

Selleks, et oma keha visuaalselt tasakaalustada, leia poest püksikud, mis on särtsaka värviga või mustriga. Nii tõmbad oma ilusale pepule tähelepanu! Värvidest võiksid vältida heledaid toone, kirev sobib sinu kehaga paremini.

Väikeserinnalised naised


Kui sa oled väikeserinnaline naine, siis on need nõuanded sinule. Sinu ülekeha kaunistavad kõige paremini kas õlapaelteta selja taha seotavad bikiinirinnahoidjad või midagi, millel rüüside või push-upi näol volüümi juures on. Käsi kaunista rohkete võrude ja kettidega ning jalga tõmba bokserilaadsed püksid — see on sinu selleaastane ideaalne rannakostüüm!

Suure tõenäosusega oled sa igal juhul sale kaunitar, kellele ükskõik mida selga tõmmata võib. Hea näed sa välja igal juhul!

Kurvikad naised


Kui sa oled kurvikas nagu proua Kim Kardashian, siis peaksid vastupidiselt levinud arvamusele, mis kumeruste peitmist nõuab, just neid esile tooma ja nendega uhkustama! Sulle sobivad näiteks asümeetrilise lõikega trikood ja ka bikiinid. Kindlasti peaksid mõtlema sellele, et ülaosa su rindadele piisavalt toestust pakuks — selleks sobib ideaalselt kolmnurkne ja kaela taha seotav lõige.

Kui soovid oma kõhupiirkonnalt tähelepanu mujale juhtida, siis kanna suurt kübarat, vingeid päikeseprille või suuri kaelakeesid — nii liigub silmapaaride tähelepanu just sinu parimate kehavõlude suunas.

Allikas: Daily Mail