19 parfüümitrikki, mis sul ja su riietel pikalt hästi lõhnata aitavad

parfüüm

Kodust väljudes jooksed parfüümipilves edasi tagasi ja peole jõudes tundub nagu polekski end lõhnastanud? Kui tuttav selline stsenaarium sulle on? Siin on 19 nippi, mida järgides sa kindlasti pikalt lillekese moodi lõhnad.
Loe edasi...

10 hästihoitud saladust suurepärase soengu saavutamiseks

Pilt on illustreeriv

On ülim aeg soenguprobleemidele igaveseks lõpp teha! Otsisime Naisteka põhjatust varasalvest välja kümme käsku suurepärase soengu saavutamiseks.
Loe edasi...

Kolm ilunippi, mida iga naine ka une pealt teadma peab

Pilt on illustreeriv

Unistad, et ärkaksid igal hommikul printsessivälimusega? Kui sa neid kolme ilunippi juba une pealt ei tea, siis pole sul selleks lootustki!
Loe edasi...

Lihtne ja kiire: 15 minutiga seksikaks — see on päriselt ka võimalik!

Pilt on illustreeriv

Valmistud tänaõhtuseks "50 halli varjundi" esilinastuseks või homseks valentinipäevaks, aga pea on pulki täis? Milline meik teha, mida selga panna? Siin on õpetus - sul läheb vaja kõigest 15 minutit! Mine kindla peale välja ja kasuta neid nippe.
Loe edasi...

Plaanid kodus juukseid värvima hakata? Loe, mida ENNE alustamist kindlasti teadma peaksid!

Pilt on illustreeriv

KODUTOHTER: Õnnestunud juuksevärv ei nõua endale pearolli, vaid paneb su silmad ja naha särama. Nopi siit nippe, kuidas endale kõige õigem kiharatoon leida ja vältida nii sageli ettetulevaid koduse juuksevärvimise prohmakaid.
Loe edasi...

ÕPETUS: visuaalse mustkunsti ABC — mismoodi oma rindu näiliselt suuremaks muuta?

kauplus Ulakas Kaunitar

Ideaalmaailmas on iga naine oma kehaga rahul. Kahjuks või õnneks võivad reaalses elus aga kõik kaunitarid oma kehalt leida kohti, mis neile natukene kurbust tekitavad.
Loe edasi...

Ei tea, mida selga panna? Ära muretse, feng shui tuleb appi!

pta

Feng shui tarkuse järgi on olemas värvid, mis meid toetavad ning need, mis meid energiast tühjaks imevad. Mõtle nüüd hoolikalt enda garderoobi peale - kas sa oled endale ikka õiget värvi riided valinud?
Loe edasi...

Oled sädeleva küünelaki eemaldamisega hädas? Siin on sulle hea nipp!

Küünelakk

Sädelev küünelakk on küll suviselt särav ja kaunis, kuid tema eemaldamine on siiski parajalt tüütu. Nühid ja nühid, aga ometi midagi kasu ei ole. Õnneks on olemas üks hea nipp, mida tasub kõrva taha panna!
Loe edasi...

10 veidrat ilunippi meie emadelt ja sõbrannadelt, mis tegelikult ka töötavad

Mitu korda oled tabanud end mõtlemast, et äkki ikka peaks mõnda seda sõbranna soovitatud imelikku juuksemaski proovima? Tundub nagu veider, aga võiks ju toimida..
Loe edasi...

Meigihoroskoop — värvid ja soovitused vastavalt sinu tähtkujule!

Meigikoti uuendamiseks saab appi võtta ka horoskoobi. Sinu tähtkuju võib olla huulepulga ja lauvärvi valimisel suuremaks abikäeks, kui isegi arvata oskad.
Loe edasi...