Tütar Adeele pääses vigastustega, kuid Juss-Mathias jäi kaelast allapoole halvatuks. Mida peab tundma ema, kes põhjustas õnnetuse, mille tagajärjel sai rängalt kannatada tema pisike poeg? Väikese vapra Juss Mathiase pere lugu on näide sellest, et meid kõiki võib ühel päeval tabada saatuslik hetk, mis pöörab pea peale kogu endise elu. Ema Carina, isa Juhan ja õde Adeele pole aga sugugi alla andnud, et oma pere õnnetusse sattunud kõige pisemat igati toetada ja aidata.

Pereisa Eriku lugu
Tartus elab tore pereisa Erik, kes aga on paraku viimastel aastatel erakordselt kurja haiguse küüsis, mille võimalik ravi on nii kallis, et käib isegi meie haigekassale üle jõu. Erikul avastati ülimalt haruldane vähi vorm. Pisikeste Karmeli ja Marioni issi ning Margiti abikaasa elu hind on 60 000 aastas. „Inglite aeg“ püüab koos Eesti rahva toetusega mitte kaotada usku ning Eriku tütardele lubada, et isal hakkab parem.

Koolipoiss Heinrichi lugu
Tallinna külje all Jüris kohtub „Inglite aeg“ sümpaatse ja hea huumorisoonega nooremehega, kel nimeks Heinrich. Saatus on olnud aga väga kuri ja Heinrichit tabas haigus, mis on laste puhul täiesti ootamatu ja erakordne. Väike poiss sai aasta tagasi hingedepäeval matemaatika tunnis insuldi! Tema vanemad Viktoria ja Margus ning vend Richard teevad kõik endast oleneva, et poiss võimalikult kiiresti taastuks. Loo muudab eriliselt südamlikuks Heinrichi klass, kes kõik teda igakülgselt toetavad ning just nende ettevõtlikkusele jõudis see uskumatult karm lugu ka „Inglite ajani“.

Vanaema Irene lugu
Vanaema Irene loos on nii palju armastust, soojust ja kõikevõitvat lootust, et pole ime, et rasket haigust põdev tubli Eesti naine on suutnud siiani vastu pidada. Kuid ilma kiire abita võib see kõik lõppeda. Irene vaevleb viimase staadiumi kopsuvähi küüsis, kuid on siiski väike lootus – 17 000 eurot maksev ravikuur võib kinkida talle elupäevi juurde. Ta unistab, et saaks näha oma lastelaste Andri ja Janelle suureks kasvamist ning veeta võimalikult palju täisväärtuslikke päevi oma ainsa tütre Helina kõrval.

Üksikema Kristeli lugu
Alati pole võimalik haiget terveks teha, kuid alati on võimalus aidata. Ääretult kurb lugu räägib üksikemast Kristelist, noorest naisest, kes ei kavatse alla anda isegi kõige lootusetumas olukorras. Kristel on ema suure algustähega ja ei ole mitte mingil juhul nõus loobuma oma raskelt ja parandamatult haigest pojast. Saatus on Kristeliga olnud aga uskumatult ebaõiglane ja karm, seega proovib „Inglite Aeg“ naisele kinkida uue lootuse tulevikuks uue kodu näol.

Abivajajate toetuseks laulavad eestlaste lemmiklaule legendaarne Ivo Linna, näosaate säravad tähed Valter Soosalu ja Hanna Martinson, armastatud Karl-Erik Taukar, Tanja Mihhailova Saar, Getter Jaani ja Birgit Sarrap. Saatejuht on Keili Sükijainen.

TV3 tänab teleoperaatoreid Telia, Elisa ja Tele 2 annetusnumbrite avamise ning toetuse eest!

Annetusnumbrid:

9007301 — 5 €

9007302 — 10€

9007303 — 25 €

NB! Liinid on avatud 18.12 kuni 26.12.2017.

Aitame ja märkame, sest on ju Inglite aeg ja üksteist peab hoidma!