Kuid kõigest järejekorras:

finaalsaates külastas Roberto viimast kolme tema valikusse jäänud tüdrukut: Joannat, Delisat ja Heilit.

Joanna
otsustas, et ei kutsu Robertot oma koju ja võttis mehe vastu maaliõpetaja Martin Saare stuudios.

“Ma tahtsin Robertole näidata, et kogu minu elu ei ole ainult moelavadel ilutsemine,” selgitas Joanna kohavalikut.
Külaskäigu lõpuks tegi Joanna teatavaks, et Roberto on tema telefoninumbrit jaganud oma itaalastest sõpradele ja nimetas sellist käitumist inetuks.

Delisa

võttis Roberto vastu oma kesklinna korteris. Roberto sisenes neiu juurde nagu oma koju, andes kinnitust juttudele, et on Delisaga varasemast tuttav.

Heili kutsus Roberto Tartusse ja viis ta kõigepealt Eesti Rahva Muuseumi vaatama näitust „Siga seebiks“. Rikas välismaa mees proovis teha lihtsa Eesti mehe tööd ja katuselaastu lüüa, kuid Roberto ei suutnud tööga hakkama.

Seejärel külastas Roberto Heili õe kodu, kus möödub Heili Tartus veedetud elu. Kohvilaud oli kaetud nagu eestlastele kohane
Heili rääkis ka õele, kus käidi ja mida nähti. Ka Roberto ebaõnnestumist ei saanud tüdruk vaid enese teada jätta:
“Andis talle kaks lippi ja naela kätte. Muidugi, see ei saand hakkama. Ma lõin kohe naela sisse,” kiitis ta.

Viimaseks tseremooniaks kogunesid Roberto ja tüdrukud taas Villa Margarethas. Ootamatu avalduse tegi Joanna, kes teatas, et tuli saatesse kogemusi saama, kuid astub nüüd rivist välja.

"Loobumisotsus oli mul peas pikka aega, sest tulin saatesse jokkerina ja kogemuse pärast. Tahtsin seda kõike näha ja kogeda, kuidas tüdrukud saates käituvad," põhjendas Joanna oma avaldust.

Roberto valikusse jäid vana tuttav Delisa ja saatest saatesse rohkem mehe tähelepanu teeninud Heili.

Roberto valis Heili ja andis hiljem mõista, et neiul on koht ka tema südames ja Heiliga võiks ta olla püsisuhtes. Saatejuhilt hinnalise auhinnareisi saanud Heili Robertot endale kohe reisiseltsiliseks ei valinud.