VASTUS:

Kuuma kääri lõikus — läbi kuuma lõikuse parandatakse juuste tervislikku seisukorda. Kogu lõikus tehakse püsiva temperatuuriga, mis valitakse juuksuri poolt vastavalt juuste struktuurile. Juukseotste äralõikamisega samaaegselt suletakse ka juukse ots. Kuuma kääri lõikus on meetod, mis sobib kõikidele juuste tüüpidele, igale pikkusele, nii noorele kui vanale ja nii meestele kui naistele. Ideaalne juukseid kasvatavale kliendile.
Kuid eelkõige tunnevad erinevust need kliendid, kelle juuksed on loomu poolest kuivad, lokkis ja keemiliselt rikkumata. Üleblondeeritud/töödeldud juus on seest tühi, kuum käär küll sulgeb juukseotsa, aga üsna lühikeseks ajaks. Seega pigem soovitan surnud juukseotsad maha lõigata.

Korralikult hooldatud juus saab alati hingata. Pigem tekib juuksel hingamisraskus siis, kui juukseid pestakse toodetega, mis sisaldavad veesmittelahustuvaid silikoone. Siis tekib juuksekarva ja juuksesibula ümber nn. vahane kilekiht, mis tekitab halvemal juhul juuste väljalangemist ning lisaraskuse all võivad juuksed kiiremini ka murduma hakata.

Parimat,

Sheila Kahr, juuksur-stilist
JEM ilusalong
www.jem.ee