Mochaccino
Ühe joogi jaoks on vaja:
30 ml espressot
20 ml šokolaadikastet (Paulig Tazza chocolate stick)
250 ml kuumutatud piima
Vahustatud piima

Vala šokolaadikaste kõrge caffe latte klaasi põhja. Vala värske külm piim roostevabast terasest vahustuskannu ning vahusta piim 65 C kraadini. Valmista 30 ml espressot ja vala see eelsoojendatud espressotassi. Koputa vahustuskannu paar korda vastu lauda, et lõhkuda piima sisse jäänud suuremad mullid, seejärel keeruta kannu, et piimavaht ja kuum piim seguneksid. Vala piimavaht klaasi šokolaadikastme peale, viimasena lisa espresso. Kaunista jook šokolaadikastmega ja serveeri.

Tervisemari
Ühe joogi valmistamiseks on vaja:
100 ml Paulig Colombia filtrikohvi või Paulig Espresso Originale caffe crema’t*
Pool banaani
3-5 maasikat
1 tl mett
100 ml apelsinimahla
5 jääkuubikut

Valmista kohv. Jahuta kuum kohv jäänõus. Pane kõik koostisosad (v.a kohv ja jääkuubikud) blenderisse ja sega, kuni saad ühtlase massi. Lisa blenderisse ka kohv ja jääkuubikud ning sega uuesti. Vala jook jahutatud klaasi, kaunista maasikaga ning naudi.

*Caffe crema on jämeda jahvatusega espressoubadest valmistatud espressomasina kohv. Tassitäis (180 ml) saadakse läbijooksuajaga vahemikus 20-30 sekundit.