Kas võtta käru kaasa või mitte?

Väga tihti arvavad noored emad, et käru jaoks ei ole reisil ruumi. Siiski soovitame hoopis vastupidist – võtke julgelt käru reisile kaasa. Eriti, kui laps armastab väga kärus istumist. Kui ta armastab kärus olla kodus, siis armastab ta kärus olemist ka võõral maal. Väga sage on juhus, kus lapsed, kes kodus väga kärus istuda ei taha, soovivad reisi jooksul rahulikult kärus olla ja ümbrust jälgida.

Reisil olles jalutame tihti ka pikemaid vahemaid, kui kodus harjunud oleme, mistõttu võib laps kiiresti väsida ning seetõttu avaldada soovi hoopis kärusse istuda. Seetõttu võib käru reisi jooksul äärmiselt kasulikuks osutuda.

Milline käru valida lendamisel?

Paljud emad arvavad, et lennukiga lennates ei ole käru just kõige mugavam pagas. See mõte tasub aga kohe peast visata, sest lennufirmad hoolitsevad laste eest väga hästi ja muudavad käruga reisimise lihtsaks. Paljud lennufirmad pakuvad näiteks alla viieaastase lapsega peredele võimalust võtta üks käsipagas lennukisse täiesti tasuta. Nii säästavad pered raha ning lapsel on reisi jooksul tunduvalt mõnusam ja mugavam. Reisides tasuks endale valida mugavalt kokku käiv käru, mis ei võta palju ruumi ning on kerge ja ideaalne reisimiseks.

Milline käru on sobilik autoga reisimiseks?

Kui korraldad autoreisi, siis tasub samuti käru endaga kaasa võtta. Autoga sõites ei ole tarvis pagasit piirata ja on ruumi rohkemate esemete tarbeks. Siiski tasub ka autosse valida ökonoomne käru, mis liiga suurel määral ruumi ei raiskaks. Eriti suured kärud ja vankrid võivad pagasiruumis võtta kogu ruumi ning nii ei jää vanemate isiklikele asjadele üldse ruumi.

Autoga reisides oleks mõistlik valida mugav käru, milles laps ennast mõnusalt tunneks. Linnades ringi vaadates soovime külastada üsna paljusid kohti ja ei soovi liikuda bussidega, mistõttu võivad vahemaad üsna pikaks osutuda ning laps nende käigus väga ära väsida. Kindlasti võiks käru olla ka selline, millega oleks mugav jalutada ebatasasel pinnal. Ühtlasi võiks kärul olla piisavalt suur seljatugi, et lapsel oleks selles mugav magada. Lennukisse ja autosse sobivad kärud on teineteisest harilikult üsna erinevad. Lennukisse sobivad eelkõige kerged ja ökonoomsed, autosõidule aga võimalikult mugavad kärumudelid.

Jaga
Kommentaarid