Ühesõnaga, sina annad naisele kõik materiaalsed asjad ja ainus, mida sa vastu tahad on see, et ta oleks seksikas? Mina näen juba siin kerget nihet — kas ta peaks nende asjade eest öösiti seksikaks tiigriks muutuma? Minu meelest on selline “Sina käi salongis, mina maksan, aga õhtul tahan seksi!” diil pisut kummaline, aga ma ei tahaks liiga sügavalt oma nina teiste abielukorraldusse pista.

Kurb, aga tõsi — kõige loogilisem põhjus, miks naine enam oma mehega vallatleda ei taha on see, et ta ei pea meest enam atraktiivseks. Mõtle, kas oled veel selline nagu olid siis, kui te armusite? Ehk oled paar(kümmend) kilo juurde võtnud, äkki olete hakanud rohkem tülitsema ja see on suhted jahedamaks muutnud? Nii või teisiti, naine, kes peab oma meest atrkatiivseks, tahab temaga ka seksida. Ta ei otsi vabandusi ja kohe kindlasti ei nimeta ta meest perverdiks, kui too temaga magada tahab… Ehk on sul mingid uued seksikiiksud ja -soovid, mis ta ära on hirmutanud? Äkki sa tahad voodis proovida asju, millega naine end mugavalt ei tunne ja ta püüab piinlikku ja ebameeldivat olukorda juba eos ennetada? Jällegi — siin on lõputult variante ja ma ei suuda paraku pimesi öelda, miks naine enam Sinuga voodisse ei kipu.

Teiseks, äkki on Su naine õnnetu? Jah, tal on reisid ja riided, ilus kodus ja salongikülastused… Aga kas see on kõik? Kas see armastus, mida Sa talle pakud, on ikka sügav ja siiras — kas ta tunneb, et teda kuulatakse? Naine armastab kõrvadega, aga ta tahab, et ka mehel oleksid kõrvad. Kui naine tunneb, et mees ei pööra ta muredele, soovidele ja hingeelule tähelepanu, muutub ta ka füüsiliselt partnerist kaugemaks.Ütleme nii — kui meestel töötab seks peamiselt ikka allpool, siis naistel saab kõik alguse kahe kõrva vahelt ja südamest.

Minu suurim ja siiraim soovitus on: räägi oma naisega! Küsi, mida sa saaksid teha, et ta tahaks sinuga taas lähedane olla. Aga ära küsi seda ründavalt, ära kasuta etteheitvat tooni — näita, et sa tahad mõista!

Preili Paula