Veelgi mõnusamaks on unistuste abielusõrmuste leidmise muutnud Saksamaa tuntud kaubamärk Rauschmayer. Suurepärane koostöö ja Rauschmayeri 50-aastane kogemus oma valdkonnas on Goldtime'i köitnud juba pea kümmekond aastat.

Sõrmuste valmistamise kõrge kvaliteet, disainielementide kombineerimisvõimaluste peadpööritav hulk ning innovatiivsus on kolm põhiväärtust, mida on Goldtime koostöös Rauschmayeri kaubamärgiga kõrgelt hinnanud. Innovatiivsuses peitubki unistuste abielusõrmuste leidmise võti. Nimelt on uuendusmeelne Rauschmayer loonud veebirakenduse RAUSCHMAYER 3-D Designer, mille abil on väga lihtne disainida endale ideaalsed sõrmused. Tänu sellele suurepäraselt funktsionaalsele ja kasutajasõbralikule rakendusele on võimalik mängleva kergusega õige sõrmusepaarini jõuda.

RAUSHMAYER 3-D Designer võimaldab alustada täiesti algusest, isegi sõrmuse võru saate oma soovide järgi kujundada. Vastavalt teie eelistustele võib sõrmus olla erineva laiusega (2–10 mm), ümara vormiga või hoopis lame. Lisaks sellele, et saate valida teile meelepärase metalli ja metallitooni, on võmalik kombineerida ühte sõrmusesse erinevaid kullatoone. Ühtlasi saate otsustada väga mitmete sõrmuse pinnatöötluste vahel, lisada teile sobiva hulga teemante (erineva teemantilihviga ja asetusega). Otseloomulikult annab viimase personaalse puudutuse sõrmustele graveering, mida on võimalik teostada erinevates kirjastiilides.

Niimoodi samm-sammult sünnibki sõrmus, mis loodud igas väiksemaski detailis just teie meelelaadi ning eelistuste järgi. RAUSCHMAYER 3-D Designer pakub võimalust ka iga muudatuse puhul, mis te sõrmuse disainis teete, vaadata virtuaalselt, kuidas sõrmused käes välja näevad.

Selline põnev ja samal ajal ääretult mugav abielusõrmuste disainimine võib toimuda kodust lahkumata, mõnusalt koos oma armastatu ja hea tassikese kohviga diivanil lesides.

Kui olete endale sõrmused välja valinud, piisab ainult saata salvestatud disain e-postiga ehted@goldtime.ee või vormistada oma tellimus sobivas Goldtime'i kaupluses koos müügikonsultandiga. Tellitud sõrmused jõuavad teieni juba kolme-nelja nädala jooksul.

Suuremates Goldtime'i kauplustes Tallinnas, Tartus ja Pärnus on võimalik proovida ning tutvuda ka kaupluses olevate näidistega, mida samuti on võimalik disainida vastavalt oma unistustele.
Soovitame broneerida aja abielusõrmuste konsultatsiooniks Goldtime'i kauplustes, kirjutades sellest eelnevalt e-postile ehted@goldtime.ee.

Julgege katsetada, disainiga mängida ning luua endale personaalsed ja unikaalsed sõrmused, mis saadavad teid pikas armastusloos. Soovime, et naudiksite iga väikest hetke ja detaili elu tähtsündmuse planeerimisel!

Jaga
Kommentaarid