Terviklikkus loob kauni üldmulje

Enamasti valitakse kodus remonti tehes tubadele erineva välimusega uksed. See aga ei mõju üldpildile positiivselt. Nii mööblitootjad kui ka arhitektid ja sisekujundajad on ühisel meelel, et kogu majas võiks järgida ühtset terviklikku stiili, kui soovid, et kodu oleks stiilne ja hubane. Seetõttu tuleb tähelepanu pöörata ka uste valimisele. Vali kas täiesti ühtemoodi või vähemalt sarnase stiiliga uksed, mis loovad ühtsuse ja harmoonia. Valides ühes stiilis uksed, muudad kodu hetkega õdusamaks ja kaunimaks.

Läbimõeldud valik

Kui soovid koju veidi värskust tuua, siis on ka üksnes uste vahetamine väga suureks abiks. Sa võid esmapilgul mõelda, et mida uste vahetamine ikka muudab, kuid fakt on, et uued kena välimusega uksed loovad koduse interjööri hetkega unikaalseks ja eriliseks. Kindlasti tasub valida kvaliteetsed uksed, mis ei ole liialt heledates ja erksates värvitoonides ning mis oleksid stiililt ja välimuselt võimalikult üksteise sarnased. Tootjad soovitavad endale valida 80 kuni 100 cm laiused uksed. Köögi- ja vannitoauksed võivad olla isegi laiemad. Garderoobiuksed on aga enamasti eriliselt laiade mõõtmetega.

Ole nutikas

Veel üks suurepärane idee on uste renoveerimine ning sel moel neile värske ja uue välimuse andmine. Internetist leiab palju ägedaid mooduseid, kuidas täiesti ise ustele uus hingamine anda. Millised on mõned võimalused? Kui Sinu koduuksed on puidust, siis on kõige lihtsam moodus need lihtsalt mõne põnevama värviga üle võõbata. Lisaks võid paigaldada ustele klaasist aknad või muid põnevaid kaunistusi. Teiseks mooduseks on muuta olemasolevad uksed tagasihoidlikeks nii, et need sobiksid ideaalselt klassikalisse interjööri.

Jaga
Kommentaarid