Järgnevalt anname nõu, kuidas valida endale maitsekad ja just Sinule kõige paremini sobivad rõivad.

Vanus

Keegi ei ütle, et kui leiate esimese kortsu või halli juuksekarva, siis peaksite riietuma maani hallidesse riietesse, ent mingis vanuses tasub siiski mõelda, kas tasub endale valida paljastavalt lühike ja karjuvalt roosa miniseelik. Riietus oleneb suuresti meie vanusest, sest rõivad aitavad varjata või esile tuua meie vanusest tulenevaid plusse ja miinuseid. Tänapäeval on olemas ka rõivaid, mis sobivad ühtmoodi hästi nii noorele kui ka soliidses eas daamile.

Figuur

Isegi kui moeajakirjad väidavad, et kitsad alt laienevad teksad on viimase peal moes ja kõikidele naistele kohustuslikud (see on lihtsalt näide, mitte moesoovitus), siis tuleks ennekõike vaadata peeglisse ning otsustada, kas see riideese mulle ka tõepoolest sobib. Riiete valimisel tulekski arvesse võtta meie kehakuju. See, mis sobib liivakellafiguurile, ei pruugi sobida poisiliku kehaga naisele ja vastupidi. Kindlasti tasub nõu küsida professionaalsetelt stilistidelt. Kui juba tead, millised rõivad Sulle kõige paremini istuvad, siis võid julgelt endale laias valikus rõivaid tellida kiirelt ja mugavalt e-poodidest, kus valik tavakauplustega võrreldes tunduvalt laiem.

Koht ja aeg

Rõivaid tuleks valida ka vastavalt olukorrale ja sündmusele. Näiteks erinevad kontoris kantavad riided suuresti nendest, mida kanname ööklubisse või rannapeole minnes.

Isiklik maitse

Kõige olulisem on, et ennast riietes hästi ja mugavalt tunneksime, mistõttu ongi võtmesõnaks inimese isiklik maitse. Näiteks kui teate, et sõbranna kannab kokkusaamisel kahtlemata kampsunit ja teksasid, ent Sina armastad eelkõige seelikuid ja kleite, siis vali julgelt rõivastus, milles Sina end hästi tunned. Mugav riietus aitab tunda end enesekindlalt ja enesekindlus annab omakorda hea tuju!

Jaga
Kommentaarid