Nõudlus kvaliteetsete kohvimasinate järele on üha kasvamas, mistõttu on kohvimasinate valik samuti ääretult lai ja rikkalik. Siiski ei ole endale sobivaima seadme valimine iga kord just kõige lihtsam ülesanne. Mida võiks siis enne kohvimasina soetamist teada?

Kõige olulisem on mõelda, millist kohvi kõige sagedamini jood. On selleks siis espresso, harilik must kohv või ehk hoopis late või cappuccino. Kui eelistad pigem musta kohvi, võid soetada endale piimavahustajata seadme, kui aga naudid just piimakohvisid, tasub valida masin, mis ka hõrgult piima vahustab.

Kui oled enda jaoks selgeks mõelnud, millist tüüpi kohvi eelistad, siis tuleks järgmisena mõelda kohvi valmistamisele. Kas naudid valmistamise protsessi või soovid, et jook valmiks nii kiiresti kui võimalik. Sellest oleneb, kas valida endale poolautomaatne või automaatne seade. Mõnel kohvimasinal on tarvis oad eraldi jahvatada või käsitsi piima vahustada, automaatne seade täidab aga kõik need ülesanded Sinu eest.

Lisaks eespool mainitule tuleks otsustada, milliseid konkreetseid funktsioone Sa kohvimasinale soovid. Kuidas soovid piima valmistada, masinat puhastada, kui palju retsepte soovid mällu talletada jne. Funktsioonide valik on tänapäeval ääretult lai. Sul on võimalik soetada seade, mis teeb kogu töö ainult mõne nupuvajutusega, ent ka masin, mis soojendab tassi enne kohvi valmistamist, muutes joogi veelgi aromaatsemaks. Lisaks kõigele on võimalik valida kohvimasin, millega on kaasas spetsiaalselt piima jaoks mõeldud külmik või puutetundlik ja eriliselt nutika disainiga menüüekraan.

Niisiis tuleks enne kohvimasina soetamist oma otsus üsna hoolikalt läbi mõelda. Kindlasti soovitame kohvimasina valida Kaup24.ee e-poest, kust leiad kvaliteetsed seadmed eriti soodsa ja taskukohase hinnaga. Vali endale sobilik seade välja ning naudi tõeliselt maitsvat ja hõrku kohvi!

Jaga
Kommentaarid