Juba iidsetest aegadest on inimesed kasutanud talvesaabaste valmistamisel naha ja loomakarva kombinatsiooni. Ilmselt on kõigile teada ka kogu maailmas armastatud lambavillased UGG saapad, mis on endiselt paljude seas äärmiselt populaarsed. Seda ka põhjendatult, kuna kvaliteetne karusnahk hoiab jalad sooja ning kuivana.

Oluline on valida endale saapad, mis ei oleks ei liiga kitsad, ega ka liiga suured. Jalal peab olema ruumi hingata ning tagatud peab olema soojuse ringlus. Tänapäeval pakuvad jalatsite tootjad üsna hea kvatiteediga jalanõusid. Sealhulgas on ka väga odavate jalatsite tootjaid, ent ärgem unustagem, et tihti mõjutab soodne hind ka jalanõude kvaliteeti. Kaup24 e-poe meeskond märgib, et inimesed on hakanud üha sagedamini jalatseid soetama just e-poodidest. Seda eelkõige sooduspakkumiste ning püsivalt soodsate hindade tõttu.

Musta reede fenomen

Paljud eestlased on läänemaailmast pärit traditsioonide suhtes üsna skeptilised, kuid paljud neist hakkavad ka meile omaseks saama. Üheks selliseks on kahtlemata must reede – päev, mil poodides valitsevad suured soodustused ning mil inimesed on nõus kasvõi tunde järjekorras seisma, et ainult soodushindadega esemeid soetada. Tänasel päeval on must reede ka e-poodidesse liikunud ning sel moel on võimalik tellida endale soodsa hinnaga tooteid kõikjalt maailmast. E-poed korraldavad väga sageli ka teisi erinevaid sooduspakkumisi, teavitades nendest eelnevalt uudiskirjade teel. Seetõttu, kui Sa ei ole veel uudiskirju tellinud, võib olla suur võimalus, et magad kõige magusamad sooduspakkumised maha.

Kõige kallimad saapad kogu maailmas

Kas oskad arvata, kui palju võivad maksta kõige kallimad kingad kogu maailmas? On avaldatud hinnaliste kingade nimekiri ning seda juhib Christian Louboutin oma ehtsast krokodillinahast jalavarjudega. Kingapaari hind küündib 5000 dollarini. Väga hinnalised jalatsid kuuluvad ka Gucci moemajale – saabaste hind ulatub 3000 dollarini. Kõigile neile, kes armastavad erilist ektravagantsust, on loodud Stuart Weitzman’i jalatsid, mille hinnalisemad mudelid on väärts suisa 3 miljonit USA dollarit.

Meie aga soovitame Sul soetada talvesaapad veel enne suure lume ja külma tulekut. Eriti soodne on just praegusel hetkel saabaste ostmisele mõelda, kuna kõikjal on alanud või algamas igaaastased suured talvised soodusmüügid. Seetõttu, vali välja mugavad, praktilised ja kenad saapad ning hoia jalas soojas ja sellega ka haigused endast kaugel eemal.

Jaga
Kommentaarid