Kuninganna kingib igal aastal oma 1500 töötajale sama kingituse — jõulupudingu. See traditsioon pärineb tegelikult juba kuninganna vanaisa, George V ajast ning pudinguga käib muidugi kaasas ka jõulukaart.

Ilus kingitus muidugi, aga pole vist just unistuste jõuluboonus, või mis?

Mis veel, kui eelmistel aastatel on pudingutootjana eelistatud hinnatud brändide, nagu Harrods’i, Fortnumi või Masoni jõulupudinguid, siis sel aastal eelistati kulude kärpimise eesmärgil hoopis odavamat Tesco toodangut.

Olgu, kui tegemist on aga kauem kuninganna heaks töötanud alluvaga, kes on kogu oma elu kuningannale pühendanud, võib teda oodata veel mõni kingitus.

Lihtsuses peitub võlu

Rääkides kuninglikust perekonnast, siis ka neile kingitusi tehes eelistab kuninganna kauneid ja lihtsaid kingitusi ning juttude järgi ostavad perekonnaliikmed üksteisele koomilisi kingitusi.

Ka nende jõululaud on pigem tagasihoidlik. “Nad söövad igal aastal samu toite,” ütles ajakirjale Hello! pere endine kokk Darren McGrady. “Tegelikult on nad pühade osas väga igavad. Nad ei söönud ei jõulusinki ega midagi muud huvitavat, ainult traditsioonilist kalkunit.”

Allikas: LADbible