Loomulikkus ja minimalism

Moelavade krooniks on tänavu hoolitsetud nahk ja veatu meigipõhi. Veel parem kui keegi ei aimagi, et te pühendasite tublisti aega selle tegemisele, vaid justkui ärkasite nii. „No makeup makeup“ ehk „meik ilma meigita“ on selle sügis-talve märksõna. Burberry, Blumarine, Missoni, Saint Laurent, Ferragamo, Dior on vaid vähesed moemajad, kes on näidanud tänavu seda trendi moelavadel. Ärge arvake, et see on kahe minuti töö, kuid tõepoolest, sellise jumestuse saab teha oluliselt kiiremini kui õhtumeiki. Kõige olulisem on kõikide nahadefektide korralik peitmine ja näo suurimate eeliste väljatoomine — olgu need suured silmad, kena kulmukaar, ilus nina või lopsakad huuled. Sellist naist vaadates tekib mulje, et tema on enesekindel, eesmärgipärane, naudib elu, hoolitseb enda eest, väärtustab aega. Veidike tagasihoidlikku kuma põsele ei tee paha. Selleks kasuta nt Essence’i sügistalvisesse kollektsiooni kuuluvat.

Glitter ja sära

Silmadel, huultel, küüntel — eraldi või korraga, kuid tunneta piiri! Artdeco uus kollektsioon pakub julgematele punast glitter-pulbrit huultele. Ka eestimaine kosmetikabränd Ontic Minerals ei jää maha ja nende valikus on eco-glitter suisa seitsmes erinevas toonis! Lisaväärtust tõstab selle kasutamisvõimalus nii silmadel, huultel, kehal kui ka juustel. Isiklikuks lemmikuks on külmas toonis Silver Twinkle glitter, mida kasutada silma sisenurgas või lainerina (selleks soovitan kasutada spetsiaalset kinnitustoodet, mida leidub erinevatel brändidel). Essence sügis-talve kollektsiooni kuulub ka eriti lahedaid küünelakke Holographic shine seeriast, mida on saadaval neljas erinevas toonis.

Särava naha valem peitub eelkõige õiges toitumises, vitamiinide tarbimises, piisavas unes, vee joomises ja paljus muus, kuid kui appi tuleb selline toode nagu Essence prismatic hololighter stick, on elu palju lihtsam. Tänu valgust peegeldavatele pigmentidele lisab see põsesarnale erilise kuma. Julgemad võivad seda kasutada ka kontuurimises, lisades veidike toodet ninaseljale ja ülahuulele.

Julged nüansid

Isiklikuks lemmikuks selles hooajas on laineritega eksperimenteerimine. Olgu see mitme erineva tooniga laineri kasutamine nagu võis näha tänavu sügisel Oscar de la Renta kollektsioonis või graafiliste joonte lisamine ühe värviga — pole vahet. Mida huvitavam, seda lahedam!