1. Tee viipemakseid ja hoia oma aega kokku
Kes veel ei tea, siis Swedbanki ISIC kaardiga saab teha väiksemaid oste kaarti terminali sisestamata – viipemakse tegemiseks piisab kaardi asetamisest terminali vastu. Esialgu saab viipemakseid teha 10 euro piires. Suuremate tehingute korral on vajalik siiski PIN-koodi sisestamine ehk ostu eest tasumine toimub täpselt nii nagu seni.

2. Halda oma pangakaarti otse mobiilipangas

Nüüd on võimalik oma ISIC kaarti mugavalt nutitelefonis hallata. Mobiilis saad muuta oma pangakaardi limiite, kaarti kinni panna ja uuesti aktiveerida. Näiteks, kui kaotad kaardi ära, ei pea sa enam helistama panka, et seda sulgeda, vaid saad otse mobiilist kaardi blokeerida. Nii ei saa keegi seda halbade kavatsustega ära kasutada. Kas pole mitte mugav?

3. Maksa e-poodides
ISIC kaart võimaldab sul mugavalt ja turvaliselt šopata e-poodides. Lihtsalt liida oma kaart turvaliste internetiostude programmiga ja kõik. Lisaks tähendab see võimalus veel seda, et saad maksta ka oma lennukipiletite eest.

4. Kasuta ISIC kaardi soodustusi nii Eestis kui ka välismaal
Kuna tegemist on rahvusvahelise üliõpilaspiletiga, siis saab sellega erinevaid sooduspakkumisi kõikjal maailmas. Eestis pääsed näiteks paljudesse muuseumitesse ja teatritesse pea poole soodsamalt ning saad osta bussipileteid oluliselt väiksema hinnaga.

5. Kasuta ISICut sõidukaardina
ISICut saad kasutada nii Tallinna, Harjumaa, Tartu kui ka Kohtla-Järve ühissõidukites sõidukaardina. Selleks tuleb kaart Ühendatud Piletite kodulehel www.pilet.ee sõidukaardiks registreerida.

6. Kasuta ISICut ukse- ja raamatukogukaardina
Hoia oma rahakotis ruumi kokku ja kasuta ISIC kaarti ülikoolis ukse- ja raamatukogukaardina. Lisaks aitab see kokku hoida ka aega, sest enam pole vaja mitut kaarti taotleda.

NB! Alates 22. augustist saad ISIC Tudengikaardi tellida TASUTA! Loe rohkem infot siit: www.swedbank.ee/isic.

Jaga
Kommentaarid