Toome välja kuus riietuseset, mis meeste poolest võiksid siin maamunal olemata olla — aga see ei tähenda, et meie nende kandmise lõpetame, ega ju?

1. Püksseelik

See asi, mis näeb välja nagu seelik, aga tegelikult on püksid — see tore asi on jälle moes! Meeste kurvastuseks, meie rõõmuks, sest mugavamat riietuseset annab otsida.

2. Leopardimuster

Kord tükib leopardimuster aksessuaaridele, teinekord lausa kleitidele-mantlitele, aga päris moest välja ei jää ta kunagi. Meeste igipõliseks hämmastuseks.

3. Kõrge pihaga teksad

Neid kandes saad sa alati meeletult komplimente… aga ainult naistelt. Meeste arvates teevad sellised püksid naise “tagumiku liiga pikaks”, vähemalt sellist väljendit me oleme kuulnud, mida iganes see tähendab.

4. Pükstükid

Kombinesoonid, noh. Nüüdseks juba mitu aastat pole naised neist üle ega ümber saanud. Mehed saaksid küll ja tahaksid ka, väga tahaksid. Sest mis mõttes on naine kaelast jalalabadeni kinni kaetud, aga seljas on ainult üks ese? Pole üldse põnev, hoopis liiga veider.

5. Võltskarusnahk

Miks naistel on vaja alati midagi karvast endale ümber tõmmata — kas siis meestest ei piisa?

6. A-lõikeline kleit

Ehk trapetskleit. Milleks on naistele üldse nende kurvid antud, kui nad kõik need ära peidavad? Meeste arvates on laiad ja lohmakad riided naistele ainult raseduse ajal lubatud.

Allikas: She Knows