Broilerikintsud jogurtimarinaadis

Jogurtimarinaad on alati kindel valik. Tänu oma neutraalsele maitsele meeldib see üldjuhul kõikidele lauas sööjatele. Ja tegelikult on vahest hea huvitavate ja põnevate marinaadide maailmast veidi tagasi tõmbuda ning maitsemeeli traditsiooniliste maitsetega kostitada.

u 1 kg broilerikintsusid kondiga
soola

Marinaad:

25 g ingverit
4 küüslauguküünt
175 g maitsestamata jogurtit
1-2 sl mahedat sinepit
1 tl mett
2 sl lehtpeterselli, hakituna
1 sl heledat sojakastet

Koori ja viiluta ingver ja küüslauguküüned ning sega kokku ülejäänud marinaadiainetega.  Pista broilerikintsud säilituskarpi, lisa marinaad, sulge kaanega ning raputa, et kõik saaks marinaadiga kokku. Marineeri jahedas vähemalt 4 tundi.

Vahetult enne grillimist eemalda lihadelt üleliigne marinaad, maitsesta soola ja pipraga ning küpseta griilil mõlemalt poolt kuldseks.

Soovitused:

-Paljudele meeldib, kui jogurtimarinaadile on lisatud rohkelt küüslauku, sellisel juhul võid vabalt küüslaugukogust suurendada poole võrra!

-Kui soovid lõpptulemisele veidi suitsusemat maitset anda, siis puista sütele mõned teelusikatäied kuivatatud ürte!