Maarja-Liis usub, et parima tulemuse saavutamiseks on oluline leida oma juustele sobivad tooted ja käia regulaarselt juuksuris. “Olen aastaid kasutanud Kérastase ja L’Oréali tooteid ning tänu Cosmopolitani testile leidsin ka väga hea šampooni ja palsami Sebastiani Trilliance-sarjast, millega juuksed jäid erakordselt läikivad.” Suve saabudes pihustab Maarja-Liis juustele ka päikesekaitsega tooteid.

Maarja-Liis Ilus testib 2012.-2013. aasta jooksul müügile tulnud ilutooteid Cosmopolitani iluauhindade võistluse raames, mida Eesti suurim noorte naiste ajakiri korraldab juba viiendat korda. Kuue nädala jooksul testib tooteid Cosmopolitani poolt kokku pandud sõltumatu žürii, kelle hulgas on lisaks Maarjale tuntud kaunid naised Karolin Kuusik, Mari-Liis Helvik, Marilyn Jurman, Keit Triisa, Kaisa Heinla ja Lana Vallo. Ühtlasi valitakse Delfi Naisteka portaalis ka lugejate lemmikud. Ürituse eesmärk on aidata Cosmopolitani lugejatel selekteerida poes müüdavatest ilutoodetest parimatest parimad.

Pidulik auhindade kätteandmine toimub 30. mail restoranis Number 9. Cosmopolitani Iluauhindu toetavad Premia, ABC King, Aperol Spritz, Coca-Cola, I.L.U., Lilleait, Number 9, Event Center.