1. See on täiesti okei, kui sa ei tea, mida teha

Mitte ükski tavaline lapsevanem ei vii oma pojale läbi koolitust teemal, mida oma tulevase tüdruksõbra vagiinaga ette võtta. Jah, võib-olla kuskil Indias jagatakse ka järglastele Kama Sutra saladusi, aga lääneühiskonnas on see võrdlemisi tabu. Seega aktsepteeri esmalt fakti, et sa ei tea kõike. Ära teeskle, et omad doktorikraadi seksuaalteaduse alal, kui sa seda tegelikult ei oma.

2. Räägi ja küsi!

Kui sa oled nüüd oma valehäbist üle saanud ja oled valmis reaalselt maailma avastama, siis tuleb oma suu lahti teha. Küsi naiselt, mis talle meeldib ja mis mitte. Erinevaid asju katsetades räägi temaga nende mõjust ja sellest, mis tundeid su liigutused tekitavad. Praktiline õpe on seksi puhul parim viis teadmiste omandamiseks.

3. Tugev haare annab naisele teada, et oled enesekindel

Kui tugev käepigistus annab töökaaslastele ja äriparnteritele märku, et oled tegija, siis tugev haare magamistoas näitab, et oled enesekindel ja mehine mees. Loomulikult ei pea sa oma naist puruks pigistama, nipp on leida tasakaal õrnuse ja mehelikkuse vahel!

4. Tee teisele seda, mida tahad, et sulle tehtaks

Seks koosneb andmisest ja saamisest. Seega, sa ei saa oodata, et ainult sind suuga hellitatakse ja igalt poolt õrnutsevalt kõdistatakse. Seda oodatakse ka vastu. Ära ole isekas!

5. Ära võta reaalset vahekorda kui ainsat teed naise orgasmini

Teada värk on see, et naistel läheb orgasmini jõudmiseks tavaliselt kauem kui meestel. Seega sa ei tohiks arvestada reaalset vahekorras olemist ainsa variandina tema rahuldamiseks. Lase fantaasial möllata, naudi eelmängu ja õrrita teda. Suudle, hellita ja õrnutse!

6. Kui seks oleks loom, siis oleks ta kilpkonn, mitte jänes

Mees, mitte ükski naine ei naudi voodis segaselt hüppavat jänest, kes peatuda ei oska. Hinga, võta asja rahulikult ja ole hetkes. Ära käitu nagu kiimas küülik.

7. Kui ta pole märg, ta pole valmis

Ära hakka sisse trügima uksest, mis pole õlitatud. Kui sa arvad, et su naine on suvalisel hetkel viie sekundiga seksiks valmis, siis sa eksid. Naine vajab kütmist nagu ahi. Anna talle neid õrritavaid puid, mille abil leeki sütitada. Puhu sellele peale, et see suuremaks läheks. Ta tänab sind!

8. Kliitor on salapärane

9. Ära stressa suuruse pärast, keskendu tehnikale

Kas teadsid, et naised tegelikult mäletavad hiljem su peenist suuremana, kui see tegelikult on? Seega, lõpeta oma meeletu stressamine ja keskendu sellele, mida sa selle imevidinaga teha saad. Tööta välja parim tehnika, mille abil õigeid kohti tabad. Mis on oluline, loe siit: Mees, sinu otsingud on lõppenud — G-punkt polegi kõige olulisem!

10. Tupp ei ole lihtsalt suvaline auk

Jah, see ei ole lihtsalt silindri kujuga anum, kuhu oma peenis toppida. Tegelikult on seal palju lihaseid, mis seksi vägagi nauditavaks teevad. Naised teavad, millest jutt! Sina aga lõpeta see rääkimine, et auk on auk. See ei ole seda.

Allikas: The Frisky