Ta flirdib sinuga, kui…

1. Ta vaatab sulle silma ja otsib su pilku

Olete baaris või klubis, kus muusika on vali, rahvast on palju ja tal on sõbranna kõrval, kuid ikka ja jälle tabad endalt ta pilgu. See on selge märk, et ta ootab, et tuleksid tutvust tegema.

2. Ta mängib oma juustega

Pole vahet, kas ta keerutab sulle otsa vaadates juuksesalku ümber sõrme alateadlikult ja seetõttu, et on närviline või erutatud või sellepärast, et ta teab, et see trikk toimib alati — sinule on see roheline tuli!

3. Ta puudutab sind “juhuslikult”

Sa ajasid ta naerma ja ta müksas sind mänguliselt, pani sulle käe justkui möödaminnes õlale või reiele? Nüüd on sinu kord järgmine käik sisse lülitada ja hoolitseda selle eest, et tema ilmselge huvi ei kaoks!

4. Ta unustab oma telefoni ja sõbrannad

Sinuga vesteldes ei ole tema jaoks kedagi teist olemas. Ta ei vasta telefonile, kui see heliseb, ta keerab oma sõbrannale selja, kummardub sulle lähemale ja tal jätkub silmi ja kõrvu ainult sinu jaoks.

Need märgid on kahtlased:

1. Ta naeratab

Iga naeratus ja naer ei pruugi tingimata tähendada flirti. Ta võib olla lihtsalt heas tujus või sõbralik. Temapoolset huvi näitab naeratus, mis on mõeldud ainult sulle ja on kõige säravam!

2. Ta küsib küsimusi

Ka küsimused su töö ja hobide kohta ei pruugi mitte midagi tähendada. Kui sa oled ta sõbranna vend või õe sõber, tahab ta võib-olla lihtsalt viisakas olla ning püüab vestlust üleval hoida. Tema huvis võid kindel olla ainult siis, kui märkad tema käitumises ka mõnda esimesest neljast punktist.

3. Teil on ühised huvid

Vahva, kui leiate ühise jututeema, olgu selleks siis muusika, filmid või sport. Kuid see ei tähenda, et teie vahel seetõttu kohe sädemeid pilduma hakkab. Taaskord — kui kahtled, jälgi esimest nelja märki! Kui neid ei leia, on ta sinuga lihtsalt viisakas.

Sa ei huvita teda põrmugi:

1. Ta vaatab sinuga rääkides mujale

Ta küll räägib sinuga, vastab su küsimustele, küsib midagi ehk vastugi, kuid silmad käivad tal pidevalt mööda ruumi ringi — ta otsib väljapääsu või sõbrannat, kes ta hädast päästaks. Sinu olemasolu ei huvita teda karvavõrdki, kuid ta on liiga viisakas, et sind niisama pikalt saata.

2. Ta näpib oma telefoni

Sinuga juttu ajades ei suuda ta oma käsi telefonist eemal hoida — vastab igale kõnele, saadab ise sõnumeid, loeb meile, tšätib Facebookis ja mängib mänge. Sorri, mees, aga sa oled tema jaoks igav, leia endale uus ohver!

3. Ta ei viitsi sinuga rääkida

Hämmastav, kui paljud mehed ei saa sellest aru! Kuula nüüd — kui tüdruk vastab su küsimustele ainult “jah” või “ei”, ei küsi sinu käest midagi, ei lähe su välja pakutud teemadega kaasa ning haigutab sulle otse näkku, siis ei ole sul mõtet enda ja tema aega rohkem raisata — liigu edasi!

Allikas: Mens Health