“Oleme rõõmsalt üllatunud, et aja jooksul on hakanud mehed moest üha enam huvi tundma. Meeste riiete ja aksessuaaride müük kasvab iga aastaga. Hea uudis on ka see, et mehed ei otsi vaid praktilist kotti, kuhu asjad lihtsalt sisse pakkida, valides sobiliku toote hoopis moest ja stiilist lähtuvalt. Meeste jaoks on oluline olla ka isikupärane,” räägivad e-poe Kaup24 esindajad.

Küsides, mida võiks soovitada meestele, kes plaanivad käekoti soetamist, soovitasid e-poe esindajad ennekõike läbi mõelda, millised mudelid Sulle pigem meeldivad ja millised mitte. Pole mõtet osta kiirustades kott, millega Sa end hiljem mugavalt ei tunne. Kuidas siis valida endale just see õige mudel? Kaup24 esindajad annavad nõu.

Kuidas valida õiget kotti?

Enne koti soetamist on oluline mõista, mille tarbeks Sa käekotti hakkad kasutama. Mõtle, kui tihti Sa kavatsed kotti hakata kandma – igapäevaselt või ainult erilistel puhkudel? Kas kasutad seda linnas, tööl või reisil? Pärast neile küsimustele vastuse leidmist saad otsustada, millise suuruse ja stiiliga kotti Sa vajad.

On oluline arvestada ka enda isikliku stiiliga – milliseid rõivaid Sa kannad ning millised on põhilised värvitoonid, mida eelistad. Pea meeles, et õige koti valimiseks võiks see sobida paljude erinevate riietustega.

Oluline on silmas pidada ka hooajalisust – sügise ja talve saabudes võiks kott sobida ka talvisemate aksussuaaridega nagu kindad, sall ning soe mantel. Lisaks on tähtis toote ilmastikukindlus. Käesoleval hooajal on mõistlik valida kott, mis on ka veekindel. Nii võid kindel olla, et kotis olevad tähtsad paberid, seadmed ja muu oluline jääb terveks ja kuivaks.

Investeeri kvaliteeti

Kui otsid pikaajalist ja vastupidavat mudelit, siis on soovitatav valida klassikaline nahast kott, mis ei lähe iial moest ja mis kõige olulisem – Sa võid alati olla kindel selle kvaliteedis. Juhul, kui soovid käekotiga elavdada oma igapäevast stiili, siis on mõistlik valida pisut soodsam ning ekstravagantsem kott.

Värvid, materjal ja suurused

Sügisel on soovitatav valida halli, tumesinise, lilla või musta tooni vahel. Teisalt, sõltuvalt materjalist ja kvaliteedist sobib kirevasse sügisesse ideaalselt ka kollase või pruuni alatooniga käekott.

Sobivat materjali valides ei saa kunagi alt minna nahast kotiga – see sobib ideaalselt igaks olukorraks. Samas on nahast kotid harilikult üsna hinnalised ning võivad ka teistest mudelitest pisut rohkem kaaluda. Seemisnahk ja tviid on vaid mõned valikud, mis on samuti vastupidavad ning kauakestvad.

Kas valida käepideme või õlarihmaga kott? See oleneb, mida igapäevaselt endaga kaasas pead kandma. Kui kannad pabereid ja dokumente, siis piisab tavalisest kotisangast täiesti. Kui aga pead kaasas vedama raamatuid ja arvutit ning muid raskeid esemeid, siis võiksid kasutada õlarihma, sest nii on tunduvalt mugavam raskeid asju kanda.

Millist mudelit endale sel sügisel valida?

Õlarihmaga kott

Õlarihmaga kott on kõige populaarsem meeste käekoti mudel. Sellist tüüpi kotid on populaarsed nii õppurite, kontoritöötajate, reisijate kui ka sportlaste hulgas. Õlarihmaga kotte on lihtne kanda ning need on väga mahukad ja mugavad. Õlarihmaga kott võiks olla kas nahast või linasest materjalist.

Portfell

Klassikaline ja väga ametlik nahast portfell on olemas pea kõigil kontoris töötavatel inimestel. Kotti ostes on soovitatav valida kindlasti naturaalsest nahast mudel, mis on äärmiselt vastupidav ning näeb välja stiilne ja elegantne.

Luksuslik spordikott

Me oleme harjunud kasutama spordikotti eelkõige jõusaali või reisile minnes, kuid modernsed sprodikotid on kujunenud luksuslikuks ja pilkupüüdvaks meeste kotiks, mida stiilne mees võiks kanda ka tööle minnes. Antud mudel on äärmiselt köitev ja mehelik akessuaar ning ideaalne triiksärgi, kampsuni või nahktagi juurde.

Stiilne dokumendikaust

Paljud härrasmehed ei kanna kaasas väga suurel hulgal esemeid, olenemata, kui kaugele või lähedale nad reisivad. Kui kannad kaasas vaid ID-kaarti, raha ja mobiiltelefoni, siis võid vabalt keelduda tavalisest meeste kotist ja valida stiilse nahast dokumendikausta, mis näeb ühtlase kena välja ning on äärmiselt funktsionaalne. See sobib suurepäraselt nii ülikonna, särgi, jaki kui kampsuniga kandmiseks.

Jaga
Kommentaarid