1. Ta ei oota enam sinult nii palju kui varem

Kui varem ei suutnud ta käia üksi ei poes, trennis või ületada tänavat, siis nüüd enam ei vaja ta su tuge. See võib tähendada, et keegi teine on hakanud sinu kingades käima. Teine variant on loomulikult see, et ta tahabki natuke omaette olla.

2. Ta ei saa enam pahaseks

Kas su naine sai varem pahaseks, kui sa temaga lõunale ei läinud ja enam ei paista see teda isegi kõigutavat? Halb märk! Kui ta ta vilistab kõikidele pisiasjadele, mis teda enne ärritasid, siis pead oma silmad avama.

3. Ta salatseb

Ta ei jaga sinuga enam oma päevaseid tegevusi ega seda, mis tema elus toimub. Selleks, et midagi teada saada, pead ta märkmiku kätte võtma ja sealt infot ammutama.

4. Kogu jutt keskendub sulle

Kui küsid talt midagi, siis ta pöörab kohe jututeema jälle sinule. Jutupatareid on läbi põlenud ja temalt vastuseid saada on täiesti võimatu.

5. Ta tuleb sinuga hea meelega duši alla

Kui su naine hakkab väga äkiliselt sind üle külvama komplimentide, hellituste ja armastuskirjadega, siis on asi kahtlane. Ta isegi ei vaidle vastu, kui teda endaga koos duši alla palud. Miks ta nii kahtlaselt hästi käitub?

Kui sul on näriv tunne, et su naisel on teie suhte kõrvalt tekkinud afäär, siis lahenda asi lihtsalt — palu tal aus olla ja vajadusel asi ära rääkida. Suhe põhineb aususel ja usaldusel.

Allikas: Askmen