Tõde hakkab ilmuma Naistekas ja Hommes igal reedel, nii et teil on terve nädalavahetus aega kaasa mõelda ja kommenteerida.

Tänane küsimus on juba aastakümneid kütnud kirgi ja teeb seda ka edaspidi. Öelge nüüd ausalt, kas naised on meestest halvemad autojuhid?

Venno, 44
Sa nägid ju seda uudist, kus mingi tibi lendas oma 60 meetrit ja siis põrutas kusagile majja sisse? Hullumeelne! Naised on hakanud sõitma nagu mehed ja teevad avariisid nagu mehed. Usun, et see vahe oskustes on kadumas.

Aleksandr, 30
Ma tean väga paljusid naisi, aga ma ei tea, et ükski neist oleks eriti hea juht. Iste 90 kraadi, käed kümne ja kahe peal, pea rooli kohal. Nad näevad ka kümme aastat peale sõitmise alustamist välja nii nagu oleks just load saanud. Ma tavaliselt turvavööd eriti ei kasuta, kuid kui ma pean naise kõrval istuma, kes roolis on, siis ma ei ole kamikaze. Vöö läheb peale!

Hendrik, 21
Meil oli just sellest juttu, kuna statistika kohaselt teevad naised palju vähem avariisid, siis on nemad justkui paremad autojuhid. Ma arvan, et kuna nemad ei arvesta liikluse üldist voolu ja sõidavadki täpselt reeglite järgi, siis nende selja taga mehed hulluvad ja teevadki avariisid, sest neil on tarvis see aeg tasa sõita, mida see naine seal esimeses autos oma pidurdamisega tekitas. Mulle isiklikult tundub, et mehed teevad avariisid tee peal, sest on riskialtimad ja naised teevad parklates, sest on kobamad. Lihtsalt minu arvamus.

Oliver, 59
Ma luban sulle, et ma suudan umbes 90 protsendi täpsusega ära öelda, kes on mu ees sõitva auto juht. Päris ausalt. Kui keegi ees uimerdab nagu eksinud kana, siis on see kas naisjuht või on see meesjuht, kes räägib telefoniga. Ma olen kindel, et on ka häid naisjuhte, aga neid ei ole märgata, sest nad sõidavad nagu mehed. Lihtsalt need halvasti sõitvad naised jäävad silma ja tekitavad tunde, et nad on igal pool.

Vaata SIIT, kuidas vastasid samale küsimusele naised.