Seekord uurisime meestelt, kas nad julgeksid või sooviksid petta enda kallimat, kui teaksid, et see ei tule kuidagigi välja. Vastused on mõnevõrra üllatavad.

Ander, 39:
Miks ma ei peaks seda tegema, kui ma vahele ei jää? Olen enda naisega rahul ega oskakski paremat tahta, kuid see on nagu söögiga — ikka tahad vaheldust. Sa proovid midagi uut lihtsalt sellepärast, et tahad seda maitsta. Sa ei taha seda iga päev süüa, vaid ainult täna, et saada mingi elamus. Mõistad, mida ma silmis pean? Kui sellele lisanduks veel garantii, et ma ei jääks vahele … Siis ma ei mõista selle inimese loogikat, kes ei tahaks kellegi teisega magada.

Ain, 44:
Kuidas saaks seda mulle keegi garanteerida? Olen korra vasakule pannud, aga tegemist oli rumalusega, sest see oli mu naise parim sõbranna. Talle ei andnud südametunnistus rahu ja rääkis naisele ise ära. Kusjuures, tema oli see, kes mind nurka ajas ja lubas, et asi jääb meie vahele. Seega polnudki ma nii väga vastu.

Nemad läksid omavahel tülli, siis aga leppisid ära ja nüüd on jälle sõbrad. Vandus veel, et see oli rumalus ning enam nii ei juhtu, kuid nüüd teeb see sõbranna täpselt samasuguseid vihjeid. Läheb lähedalt mööda ja riivab mind “sealt”. Rääkisin naisele ka, aga see ei usu. Peakski temaga uuesti magama, et naine usuks.

Veiko, 22:
Kui mul oleks kindel partner, siis loomulikult ma ei petaks teda. Sellepärast ma ju kedagi konkreetselt otsingi. Milleks üldse endale kedagi otsida? Kui tahad ringi tõmmata, siis pole vaja, et sul keegi konkreetne kodus passiks ja sind koju ootaks. Milleks ise enda elu keeruliseks teha?

Viljar, 37:
Kuna mina muinasjuttudesse ei usu, siis mul on raske vastata, kas ma teeks või mitte. Mitte ainult mu naine ei saaks sellest teada, vaid ta tõenäoliselt saaks teada minu praegusest vastusest. Kuidas, see on täiesti müstika. Seega, kallis, ei ma ei petaks sind ka siis, kui sa kunagi sellest teada ei saaks. Ausalt.

Mida arvasid asjast naised? Vastused leiad SIIT!