Tõde hakkab ilmuma Naistekas ja Hommes igal reedel, nii et teil on terve nädalavahetus aega kaasa mõelda ja kommenteerida.

Tänane küsimus oli ajendatud puhtast huvist. Inimesed suitsetavad, see on paratamatu tõsiasi. Siiski näib, et väheseid häirib suitsetav mees. Küll aga on paljudele täiesti vastukarva see, kui naine tänaval suitsu ette paneb. Saatsime küsimuse meestele ja siin on vastused:

Vambola, 44
Kas suitsetav naine on häiriv vaatepilt? Ma ei saa öelda, et häirivam kui mees. Kuna ma ise ka staažiga suitsumees, siis mind isiklikult ei häiri. Mulle isegi sobib, kui naine suitsetab, sest ma tean suitsumehi, kelle naine ei suitseta. Noh, kurat, need on sellised kaagutajad. Suitsetav naine on minuga samas paadis ja tal pole midagi kobiseda. Samasugune nikotiinik nagu minagi.

Endel, 35
Mis võiks olla veel ebaloomulikum, kui võtta mürke täis pulk, susata see endale suhu, läita otsast põlema ja hingata sisse põlevatest kemikaalidest tekkinud vingu? Mind häirib igasugune suitsetaja ja siin pole minu jaoks sool vahet. Ma arvan, et ainuke, keda suitsetav naine ei häiri, on tema ise. Tegelikult häirib see teda ennastki, miks muidu naised seda nii salamisi nurga taga teevad …

Roman, 21
Nägemine ei häiri, aga hais on küll rõve. Ütleme nii, et suudlema ei kipu. Ükskord suudlesin ühe suitsetajaga ja hommikul oli suus selline tunne, nagu oleks ise terve paki suitsu ära tõmmanud. Aga jah, see lebra, mida suitsetajad levitavad, on eriti räige. Minu õigustuseks veel seda, et kaine peaga poleks ma kindlasti suitsetajat suudlema läinud.

Meelis, 51
Pole ilgemat vaatepilti kui noor kaunis naine, kes seisab ja hävitab seda ilu, mis talle looduse poolt antud on. Kui inimesed mõistaksid, mida nad oma kehadega teevad. Ma olen nende tagajärgede tõttu suhteliselt igapäevaselt nende tulemustega silmitsi ja kui noored naised näeksid, millist laastavat mõju see neile juba seespidiselt teeb, jätaksid nad suitsetamise kohe. See on üldse kriminaalne, et veel sünnitamata naised sellise enesehävitusega tegelevad, sest kui neil on veel plaanis lapsi saada, siis pole see ainult nende endi asi. Palun naised, jätke maha! Tehke seda iseenda pärast!

Mida sina arvad? Kas suitsetav naine on häiriv vaatepilt? Kui sa tahad teada, mida naised sellest arvavad, siis vaata SIIA, sest küsisime neilt sama küsimuse.