Tõde ilmub Naistekas ja Hommes igal reedel, nii et teil on terve nädalavahetus aega kaasa mõelda ja kommenteerida.

Seekord uurisime meestelt, kumb peaks olema suhtes domineerivam — mees või naine? Ja vastused on … Mitte väga üllatavad.

Rain, 24
Püksid peaksid olema mehe jalas. Igas vallas. Naine peab tundma end turvaliselt ja kaitstuna. Kui naine peab ka mehe eest hoolitsema, võiks ta talle ka tampoone tuua, sest äkki läheb vaja. Äkki ei olegi mees. Ma olen loomult domineeriv ja seda nii igapäevaelus, kui ka voodis.

Ago, 35
Olen töötanud naise alluvuses ja ma ei soovitaks seda isegi vaenlasele mitte, sest selle mutiga ei teadnud kunagi, mis tujus ta on. Midagi vastu öelda ka ei saa, sest siis olen mina nõme ja võin oma viis asja kokku korjata ja ära minna.

Kristofer, 49
Minu fantaasia on see, et mind kamandab naine. Ma ei hakka eriti detailidesse laskuma, kuid see lõpeb suure pauguga. Jah, ma rääkisin seksist. Minu jaoks on ülim kaif see, kui naine teab, mida ta tahab. Ei ole seda tavapärast arvamismängu.

Riivo, 25
Me räägime seksist? Kui jaa, siis mulle sobib väga hästi, et on olemas keegi, kes võtab kogu ajutöö enda peale ja mulle antakse ainult korraldusi. Samas meeldib ka mulle domineeriv olla, sest siis teab ka naine, et siin on üks mees, kellel ka päriselt on püksid jalas. Kui ma peaksin midagi kõrvutama, siis minu jaoks on alluv naine põnevam kui domineeriv.

Mida sina arvad? Kes peaks olema suhtes domineerivam pool? Kui sa tahad teada, mida naised sellest arvavad, siis vaata SIIA, sest küsisime neilt sama küsimuse.