Seekord uurisime, millised on Eesti naiste halvimad omadused. Põnevat lugemist!

Elari, 24:
Mida ikka eestlastele ette heidetakse? Nad on liiga kinnised. Mulle sobiks tunduvalt enam, kui ma teaks, mis on inimese peas toimumas. Aga kohalikud näkid on nii tuimad, et ma võiks oma parima anekdoodi ära rääkida ja ta võiks isegi arvata, et see on pööraselt naljakas, aga parim reaktsioon, mis tuleb, on mokaotsast vaevutajutav naeratus. Mõtlesin kunagi proovida stand-up koomiku tööd, aga käisin sõbraga ta esinemisel kaasas ja see kaine publik oli emotsioonidega väga kitsi.

Kevin, 31:
Ma arvan, et halvim külg on passiiv-agressiivsus. Kuna eestlastele on kombeks sissepoole elada, siis sageli ei pruugi mees aru saada, kui naine millegi peale solvub. Nõnda veedab ta ülejäänud päeva või nädala mehe peale sisistades ja ühesilbilisi vastuseid andes. Selline tunne, et naised on suure osa ajast vihased ja närvis. Kui ma üritaksin olukorda leevendada ja ütleksin, et ära mine närvi või püüa rahuneda, siis paiskub kogu allasurutud viha valla. Tõsi, sageli päädib see vihase leppimisseksiga.

Sander, 47:
Eesti naised on unistajad — välismaa mehed on paremad, sealne kliima ja üldse kõik on aina parem, mis pole muidugi iseenesest halb asi. Kuid negatiivne on see, et usk, et igal pool mujal on parem, muudab nad sageli rahulolematuteks. Siis nad võtavad endale tulise soojamaa mehe ja me vaatame Roaldi saadet, kus Eesti naised on mannetute võõramaalstega hädas, kuna need on enda emadega lähedasemad kui naistega. Kui meie naised lõpuks hakkaksid hindama Eesti mehi, siis oleks na nende elu murevabam ja ilusam.

Priit, 42:
Kui ma peaksin midagi valima, mis on Eesti naistele omane negatiivne asi, siis see, et nad on kuradima ilusad. See tähendab, et ma ei saa kunagi jalgu seinale visata ja lihtsalt olla, sest ma pean suhte ja naise kallal vaeva nägema, et ta oleks õnnelik ja tahaks minuga jääda.

Eelmise naisega muutusin liialt enesekindlaks ja ei toonud enam nii sageli lilli, ei viinud välja õhtust sööma ja ta hakkaski mingis jututoas käima. Seejärel hakkas sõbrannadega väljas käima ja nüüdseks on selgunud, et nendega kokku saades oli üks asi, mis tal alati maha ununes — sõbrannad. Käis mingi jututoamehega romantikat tegemas, mis on veel hullem kui seks.

Enam ma sellist viga ei tee ja mul on isegi meeldetuletus pandud, et ma minimaalselt iga kolme nädala tagant midagi teeks, mis rutiini maha raputaks. Siinkohal on oluline, et see rutiinitus rutiiniks ei muutuks.

Tahad teada, millised on Eesti meeste parimad omadused? Vastused leiad SIIT!