1. Jäär (21. märts kuni 19. aprill)

Edevad jäärad tunnevad nõrkust mati meigipõhja vastu. Kõik, mis on pronksjas, kaneelikarva või tellisepunane, loob jäärade ümber võrgutava aura. Punane huulepulk sealjuures on just kui kirss tordil!

2. Sõnn (20. aprill kuni 21. mai)

Kirglikud ja kindlameelsed sõnnid tunnevad end hästi maalähedastes värvides — märksõnadeks on virsik ja tumepruunid toonid. Must lainerijoon ja väike sära huultel toob esile parima külje.

3. Kaksikud (22. mai kuni 21. juuni)

Energilistel ja hea huumorimeelega kaksikunaistel soovitatakse kanda põskedele roosakat puna, värvida ripsmed mustaks ning lisada silmalaugudele lillakaid toone. Võrratu!

4. Vähk (22. juuni kuni 21. juuli)

Loomingulised ja aktiivsed vähid on kui merineitsid. Sinakad toonid silmadel ja roosad huultel loovad salapärase haldjasliku ilme. Neil on ilma suurema pingutusetagi kaunis loomulik jume.

5. Lõvi (22. juuni kuni 22. august)

Impulsiivsed ja rõõmsameelsed lõvinaised peaksid oma magneetilist silmapaari kaunistama tumeda hallika värvipaletiga. Põskedele korallroosa ning huultele punane!

6. Neitsi (23. august kuni 21. september)

Korralikud ja organiseeritud neitsid eelistavad beežikaid ning nahavärvi toone. Kui huultele kanda vaarikamaiguline värv ning värvida ripsmed mustaks, on komplimendid garanteeritud.

7. Kaalud (22. september kuni 22. oktoober)

Uudishimulikele ja romantilistele naistele nagu seda on Kaalude tähemärgi all sündinud, sobib kõik, mis annab sära. Samuti on neile omased sinakad toonid silmadel ja loomulik huulevärv.

8. Skorpion (23. oktoober kuni 21. november)

Särtsakad unistajad skorpionid võiksid end kaunistada selgete roheliste või siniste toonidega. Põskedele midagi maasikakarva ning huultele roosat!

9. Ambur (22. november kuni 20. detsember)

Spontaansed ja heatujulised amburid armastavad särada. Seega sobib neile matt meigipõhi, tumedad ja volüümikad ripsmed ning särtsakas roosa põskedel!

10. Kaljukits (21. detsember kuni 19. jaanuar)

Praktilistele ja tundlikele kaljukitsedele on omane beež värvipalett. Silmavaatele lisavad ilu pruunikad toonid!

11. Veevalaja (20. jaanuar kuni 19. veebruar)

Dünaamilised ja intelligentsed veevalajanaised on heas suhtes pastelsete toonidega. Meigipõhi õhuliseks ja oranžikad toonid põskedele!

12. Kalad (20. veebruar kuni 20. märts)

Romantilised ja hoolivad kalade tähtkujus naised käivad käsikäes veekarva siniste värvidega. Põsesarnadele sobivad mandariinikarva värvid.

Allikas: RevistaMujeres