Eriti kõva pähkel on see kõigile neile, kes püüavad oma meest üllatada, sirvides ajakirjades leiduvaid soovitusi, mis tegelikult enamjaolt naiste koostatud. Taoliste soovituste õnge ei tasuks iga kord langeda. Järgnevalt toome Sinuni paar soovitust, mida naised üsna headeks kinkideks peavad, ent mis meestele sugugi meele järele ei pruugi olla.

Armsad väikesed nipsasjad – võiksid heaga unustada

Erinevad kujukesed, dekoratiivpadjad või pildid, tassid ja kõik muud mõeldavad nipsasjad ei ole meeste pärusmaa. Naised hindavad taolisi armsaid esemeid kui armastuse sümboleid, ent mehi jätavad sellised külmaks. Neile on see kõik pigem ebapraktiline nodi, mis tulevikus ainult riiulil tolmu kogub ning ilmselt ka nende mehelikku interjööri kuidagi ei sobitu. Mehed on praktilise meelega, mistõttu võiksid mehele suunatud kingitused olla otstarbekad ja kasulikud. Usu, sinu kallim on palju tänulikum kvaliteetsete sokkide või pesu, mitte aga jõuluteemaliste nipsasjakeste üle. Ka mänguasjad ei ole meestele just kõige südamelähedasemad. Selle asemel võiksid valida hoopis mõne ägeda arvutimängu, sest neid armastavad üldjuhul igas vanuses mehed.

Ehted naistele, meestele meeste mänguasjad

Meestele suunatud ehted on praegu äärmiselt populaarsed, ent mitte kõik mehed ei pea neid mehelikeks. Seetõttu ei tasu soetada meesterahvale, kes muidu ühtegi ehet igapäevaselt ei kanna, mõnda kena asjakest üksnes selleks, et ehk hakkab talle see tulevikus meeldima ning ehk hakkab ta seda ka ühel päeval kandma. Enamik Eesti mehi arvab, et ehted on pigem naiste teema. Kui soovid talle soetada kallihinnalise kingituse, siis võiksid ringi vaadata pigem elektroonikapoes, kust leiad kahtlemata oma kallimale miskit põnevat, mis võiks talle tunduvalt rohkem huvi pakkuda.

Parfüümid – ainult erandjuhtudel

Parfüümid on väga intiimsed ja valitud lähtuvalt iga inimese isiklikust maitsest, mistõttu ei tasu neid kallimale kindlasti soetada juhul, kui sa ei tunne teda veel sedavõrd hästi, et võiksid aimata tema maitse-eelistusi. Kui sa tunned oma meest läbi ja lõhki ning tead, millist laadi parfüümid talle sobivad ja meeldivad, siis võib loomulikult kallimat julgelt ka uue lõhnaga üllatada. Lisaks sellele ei tasu liialt lühikest aega koos olnud paaril soetada teineteisele intiimpesu ega seksmänguasju, kuna sellised kingitused võivad ühele poolele tunduda liigse kiirustamisena ning veidi ehmatavalt mõjuda. Selle asemel tasub kallimale soetada kvaliteetsed kindad või stiilne sall.

Kokkuvõtvalt võikski öelda, et mehed armastavad praktilisust, mistõttu võiks ka neile suunatud kingitus olla praktiline ja kasulik. Kui sa tõesti ei tea, mida oma armsamale kinkida, siis võiksid seda temalt otse küsida, sest võib-olla on tal parasjagu midagi vaja. Vajaliku eseme üle on ta kindlasti tunduvalt rõõmsam kui kiiruga soetatud nipsasjakese üle, millele ta mingit kasutust ei leia.

Jaga
Kommentaarid