Tänapäeval, mil kõiki ja kõike tituleeritakse üha sagedamini seksikaks, jääb mulje, et kõik on lubatud ja tabusid meil ei ole, kuid kuidas on lood tegelikult?

Kui hästi me tunnetame oma seksuaalsust ja kui vabad me oleme kõnelema oma seksuaalsetest vajadustest? Kas uus põlvkond peaks ise enda jaoks selle avastama või saab ühtteist ka oma kogemusi jagades edasi anda?

Ekspertide rida on kirju. "Üks on Casanova, teine Don Juan, kolmas aga seksiv munk," nii võttis saate meessoost külaliste olemuse kokku Maaja Kallast. Sõna saavad kõikenäinud koduperenaine Kristiina Raudsepp, legendaarne naistevõluja Alex Lepajõe, eurootiliste tantsijate agentuuuri Eurostrip rahvusvaheliste suhete spetsialist Indrek Mandre, krišnaiidist muusik ja joogaõpetaja Arne Lauri ja elukogemusega etiketiõppejõud Maaja Kallast.

Üles astuvad e(u)rootiliste tantsijate ja hostesside agentuuri Eurostrip tantsijad Catherine ja Alissa.

Lavastatud lühiklippides teevad kaasa näitlejad Ene Järvis, Mikk Jürjens, Marta Laan, Egon Nuter, Eero Spriit, Liina Tennosaar, statistid Jaana Hinno ja Jass Seljamaa.

Saatejuht Maire Aunaste.

Lühifilmide stsenarist Villu Kangur, lavastaja Ain Mäeots, kunstnik-stilist Mari-Ann Mardo, grimeerijad Kairit Nieländer (Leesik&Nieländer), Mare Bachmann ja Siiri Lauri.
Režissöörid Maire Radsin ja Marko Piirsoo, montaažirežissöör Andreas Lenk, juhtoperaator Jüri Suurevälja ja lavanstusklippide operaator Ants Martin Vahur, valguskunstnikud Jüri Hindremäe, Tõnu Simm ja Ringo Muhhin (Eventec), helirezissöörid Ago Preimann ja Peeter Määrits, saatepea animatsioonid Heiki Luts (Frost FX).
Produktsiooni assistent Elis Aunaste, toimetaja Anne Mäns, ERR tegevprodutsent Age Kraus, produtsendid Tarmo Kiviväli ja Maarek Toompere.
“Mida teie arvate?" Twitteris

Saade on eetris: R 05.03.2010 - 22:10
kordus: P. 07.02.2010 - 23:45