VASTUS:

Poevärvides on sees tugevamad keemilised ained ning nad sisaldavad rohkem ammoniaaki, mis juukseid rikub. Poevärvid peavad andma igasugusele juuksele ühtemoodi tulemuse, sellepärast nad nii kanged ongi. Oma kogemusest võin öelda, et poe värviga värvitud juuksed on palju kuivemad ning palju tuhmimad kui salongi värviga värvitud juuksed. Loomulikult on ka vahe erinevatel salongivärvidel, osad on odavamad ja sarnanevad samuti poevärvidele, teised kallimad ja mitmeid kordi juuksesõbralikumad.

Lisaks sellele on valida veel kerg- ja püsivärvi vahel. Kui juustes ei ole halli, siis kindlasti soovitan tumedaks värvimisel kasutada kergvärvi, sest see ei riku neid nii palju ja annab ilusama läike.
Kui soovida ilusaid, terveid ning läikivaid juukseid, siis soovitan külastada mõnda kvaliteetset juuksurisalongi ja küsida täpsemalt kõige kohta juuksurilt.

Ilusate juuste nimel on vaja vaeva näha, neid regulaarselt lõigata, kasutada pesemiseks kvaliteetseid juuksehooldusvahendeid ning värvida kvaliteetsete värvidega.

Sirgendamine on kahjulik, kui seda teha liiga tihti ja valesti. Kui juus on kuiv ja sinna on pihustatud kuumakaitsevahendit, siis üks kord sirgendamist ei ole kahjulik. Kui seda teha iga päev või iga nädal, siis see juba kahjustab juukseid. Kui lasta juukseid juuksuril kvaliteetse värviga kord kuus värvida, siis pigem see on kasulik, sest head värvid sisaldavad ka palju kasulikke aineid sinu juuksele. Näiteks JEM ilusalongis kasutatavad Joico K-Pak Verochrome kergvärvid on ammoniaagivabad ning annavad juuksele UV-kaitse ja niisutavad neid, panevad need kenasti läikima ja teevad juuksekarva siledamaks.

Parimat,
Jem ilusalongi juuksur-stilist
Sheila Kahr