Miks valida köögimööbel poest? Põhjuseid on mitmeid, kuid kõige kaalukamad neist järgmised – see on:

  • lihtsam
  • soodsam
  • mugavam
  • kiirem

Tavaliselt ei ole harilikul inimesel erilisi aimdusi, mida ta konkreetselt soovib. Professionaalide valmis töid vaadates hakkab aga mõte liikuma, mistõttu leiad erinevatest mööblipoodidest kindlasti midagi just enda maitsele.

Köögimööbel maksab tavaliselt ligikaudu 2000 eurot, seega on see kindlasti märkimisväärne investeering. Internetipoodidest köögimööbli valimine on hea võimalus raha säästmiseks. Suur osa köögimööblist on ka lihtsasti kokkupandav, mistõttu ei ole tarvis selle paigalduse eest tasuda, kuna oled kindlasti ise täiesti pädev selle töö oma kätega ära tegema.

Mugavus on see, kui saad köögimööbli paigutamise ja kokkupanemisega professionaalide abita hakkama. Sul tuleb lihtsalt kõik liigutused hoolega läbi mõelda ning seejärel läheb tarvis üksnes kannatlikkust ja hoolsat tööd. Mõnikord pole tarvis isegi spetsiaalseid tööriistu. Tõsi küll – puur ja haamer võivad olla tööriistad, milleta hakkama ei saa.

Köögimööbli tellimisele kulub aga üsna pikk aeg. Selle disainimine võib võtta mitu nädalat kuni kuu või poolteist ning alles pärast seda võetakse tellimus töösse, millele kulub samuti suuresti aega. Valmisehitamisele võib kuluda kaks-kolm kuud. Kui soetad aga valmismööbli e-poest, siis läheb selle saabumisega harilikult ainult kaks-kolm nädalat. Peale selle veel paar päeva paigaldamiseks ja juba saategi nautida oma suurepärast kööki.

Valmis köögimööbli paigaldamine ei ole teab mis keeruline. Need on konstrueeritud selliselt, et neid on võimeline kokku panema iga inimene. Teinekord on võimalik mööbli kruvisid keerata suisa ühe ja sama kruvikeerajaga ning tavaliselt on kruvid pakitud mugavalt ja kompaktselt nii, et neid on lihtne leida ja kasutada. Köögimööbli kokkupanemine on niisiis lihtne ja mugav, mistõttu tasub köögimööbel kindlasti e-poest tellida.

Kas mõtled ikka veel, kas tellida spetsiaalne köök või soetada hoopis valmisköök?

Jaga
Kommentaarid