Enamik lapsi, kes on alustanud sõitmist jooksurattaga, on juba 4-aastaselt või varem võimelised sõitma tavalise rattaga. Jooksuratta eelis on see, et laps saab õppida tasakaalu omas tempos ning pingevabalt. Last ei ole vaja õpetada abiratastega rattaga või kolmerattalise rattaga, mis pigem pidurdavad lapse arengut.

Lapse parim tasakaalu harjutamise iga on 18-36 kuud. Kõige õigem hetk alustamiseks on siis, kui laps hakkab kõndima. Kõigepealt nad kõnnivad rattaga ringi. Kui nad on valmis, siis istuvad sadulale ja jätkavad kõndimist, seejärel istuvad ja jooksevad ning lõpuks juba liuglevad jalad õhus ringi! Areng võib toimuda päeva paari, või mõne kuuga, see sõltub lapse vanusest ja valmidusest. Kuid see kõik on lõbus ja lihtne ning õpetab samal ajal lapsele kõiki vajalikke oskusi, et hakata sõitma pedaalidega rattaga.

STRIDER on populaarseim jooksurataste bränd maailmas ja seda põhjusega. Just STRIDER on tutvustanud maailmale tasakaalurataste eeliseid. Lisaks tegeleb ettevõte pidevalt tootearendusega, täiustades olemasolevaid mudeleid veelgi paremaks ja lapsesõbralikumaks.

Ehtne STRIDER ratas on jooksurataste seas üks kergemaid (2,2 kg). Samal ajal kui lapsed on õnnelikud oma uute iseseisvate saavutuste üle, ei pea vanemad muretsema raske ratta kaasa tassimise pärast. Väikese mõõdu ja kaalu tõttu on ratast lihtne igale poole kaasa võtta (k.a reisidele).
Sellel on võrreldes teiste jooksuratastega kõige madalamale reguleeritav sadulakõrgus (28cm). See tähendab seda, et harjutamist võivad alustada juba pooleteiseaastased lapsed.

PS! Lapsed kasvavad alates 18 kuu vanusest kuni 5-aastaseks saamiseni peaaegu poole võrra, seega on üsna märkimisväärne, et neil on sel ajal võimalik sõita ühe ja sama rattaga.

Lihtne ja lapsesõbralik disain, mis vastab ka kõige rangematele ohutusnõuetele, kasvatab lapses enesekindlust, võimaldab lapsel hoida vajadusel julgustuseks jalgu maas ja mis peamine — arendab Teie lapse sõitmisoskusi ja tasakaalu. Laps õpib sellel kõik vajalikud oskused, et üleminek jooksurattalt pedaalidega rattale oleks sujuv ja edukas!

Kas Sinu pisikene on rattasõiduks valmis?
Vaata lisainfot siit: www.strider.ee

Jaga
Kommentaarid