Lasteaias on kõige parem kombinesoon, sest laps saab ise ruttu riidesse ja tal on selles mugav mängida. Paljud aga eelistavad jopet ja pükse, sest neid saab eraldi kasutada ja teiste riietega kombineerida.

Materjali valik

Üks asi, mida peaks jälgima, on see, et talvetoode oleks veekindlast
materjalist, sest muidu saab laps märjaks ja külmetab. Veekindlusaste võiks olla 3000-10000 ja erinevatel firmadel võivad need tooted olla erineva nimega.

Imiku ja väikelaste kombed on valdavalt paksu vatiiniga, sest nad liiguvad vähe. Neid veetakse kelkude peal ja neil hakkaks õhukese vatiiniga külm. Mõned firmad kasutavad ka lisasoojustust, et kelgul istudes külm ei oleks.

Lasteaialaste kombed aga enam nii paksu vatiiniga ei ole, sest need lapsed juba jooksevad ringi ja neil oleks väga paksus kombes ebamugav.

Kombinesooni valimisel on tähtis, et alaosa oleks tugevast materjalist ja
püksiosaõmblused oleks teibitud veekindlaks.

Õige number

2-3 numbrit suuremaid riideid osta ei soovita, sest nendes on väga ebamugav. Numbri võrra suurem võib olla, aga siis peab jälgima toote mudelit. Näiteks sirgelõikelised püksid mitu numbrit suurema
lohisevad lihtsalt mööda maad ja võivad nii kergesti katki minna ning aasta pärast, kui laps on õiges pikkuses, pole ikka midagi jalga panna.

Võimalusel on hea ikka laps poodi kaasa võtta ja prooida erinevaid mudeleid selga, sest nii saab kõige kindlamini õige ostu.

Kuidas hooldada?

Kõiki tooteid võib pesta pesumasinas 30-40 kraadise veega välja arvatud
nööbitavaid kapuutsi karvaääri. Need tuleks enne pesu ära võtta.
Pesuloputusvahendit ärge kasutage, sest see võib jääda kanga pooridesse
kinni ja siis pole kangas enam hingav. Kuivatit võite kasutada 30-40 kraadiga. Liiga suur kuumus kahjustab toodet.
Teinekord tasub kuivatamisel toode tagurpidi keerata, et vesi paremini välja tilguks.