Portaal MostLuxuriousList on oma lugejate ette toonud kõige kallimad meeste- ja naistelõhnad, mille hulka kuulub näiteks parfüümibränd Clive Christian. Nende hinnad on tõesti müstilised, ulatudes suisa kuuekohaliste arvudeni. Kahjuks peame oma lugejaid kurvastama tõsiasjaga, et selliseid lõhnu on äärmiselt limiteeritud kogustes ja nende soetamine ei ole sugugi sama lihtne kui e-poest meeldiva parfüümi tellimine.

Kõige hinnalisemad naisteparfüümid

  1. Clive Christiani "Imperial Majesty" – 215 000 dollarit. Ei, me ei ole lisanud siia liialt palju nulle – lõhna hind ongi 215 000 USA dollarit. Kuid saladus ei peitu nii väga parfüümis kui selle pakendis. Iga parfüümipudel on kaunistatud 18-karaadise kullaga ja 5-karaadiste teemantitega. Kõige huvitavam on aga see, et neid parfüüme on ainult limiteeritud kogustes ning iga pudel transporditakse tellijani Bentley limusiinis.
  2. Clive Christiani "No. 1 for women" – 2150 dollarit. See on samuti kaunilt ehitud pudel, mida katavad 24-karaadised kullast ja kristallidest kaunistused. Lõhna iseloomustavad vanill ja sandlipuu ning eripäraks on asjaolu, et mõningad koostisosad on hooajalised ja saadaval üksnes väga piiratud aja jooksul.
  3. Caroni "Poivre" – 2000 dollarit. Parfüüm ilmus turgudele juba 1950. aastatel. Tegu on unisex-lõhnaga, mis tähendab, et see sobib ideaalselt nii naistele kui ka meestele. Parfüümi iseloomustab karge ja mahe aroom, mis loob tõelise värskustunde.
  4. Chaneli "No. 5" – 1850 dollarit. Chaneli "No. 5" originaalparfüümi müüakse ainult Chaneli kauplustes ning see on populaarne juba esimesest päevast, mil kuulus Coco Chanel seda maailmale tutvustas. Parfüümis avaldub tõeliselt võimas jasmiini aroom, mis muudab lõhna sedavõrd omapäraseks ja võluvaks.
  5. Baccarati "Les Larmes" – 1700 dollarit. Kummalisel moel toodab neid parfüüme ettevõte, kes tegeleb igapäevaselt hoopis kristallide tootmisega. Lõhnas avalduvad idamaised aroomid, mistõttu on see ideaalne just õhtuseks kandmiseks. Ka selle pudel on tõeline meistriteos – valmistatud 100% puhtast kristallist, millele on antud pilkupüüdev püramiidi kuju.

Kõige hinnalisemad meesteparfüümid

  1. Clive Christiani "No. 1 Pure Perfume for Men" – 2350 dollarit. Kuigi tegu on ametlikult kõige kallimate meesteparfüümidega, siis jäävad need kõvasti alla naistele suunatud parfüümide hindadele. Ka selle parfüümi pudel on äärmiselt kaunis – seda katavad teemandid ja kuld. Esimene parfüüm valmis aastal 1800 ning oli mõeldud kuninganna Victoriale, mistõttu ei ole tegu pelgalt hinnalise, vaid suursuguse aroomiga.
  2. Caroni "Poivre" – 2000 dollarit. Ka siinjuhul on tegu unisex-parfüümiga. Huvitav on aga asjaolu, et 20. sajandi keskel, mil stereotüübid olid äärmiselt selged, oli väga ebaselge, kuidas on võimalik, et üks parfüüm sobib nii naistele kui ka meestele.
  3. Annick Goutali "Eau D‘Hadrien" – 1500 dollarit. Sellel parfüümil on tõeliselt ainulaande aroom. See on ideaalne meestele, kes armastavad värskeid ja kargeid parfüüme. Lõhn on valmistatud küpsetest puuviljadest, mistõttu on see ka äärmiselt köitev aroomisegu.
  4. Ambre "Topkapi" – 610 dollarit. Mehed, kes on seda lõhna oma nahal proovinud, tõdevad, et tegu on eriti tugeva parfüümiga, mis muutub aja jooksul üha värskemaks. Parfüümi nootideks on muu hulgas ingver, greip ja lavendel.
  5. Clive Christiani "C Perfume" – 375 dollarit. Esialgu loodi see parfüüm naistele, kuid suurepärase edu tõttu loodi lõhnast ka meeste versioon. Parfüümis on tunda roosi, sidruni ja merevaigu lõhnanoote. Selle lõhna eripäraks on asjaolu, et see püsib nahal suisa kuni 24 tundi.
Jaga
Kommentaarid