Naise kujund koosneb hulgaliselt erinevatest komponentidest – riietusest, käitumisest ja kõnemaneerist, kommetest, stiilist, soengust ja nii edasi, kusjuures iga üksikosa üldpilti võib kas edukalt parandada või täielikult rikkuda. Omakorda kujundile hinge kindlasti lisab parfüüm, mis mõnikord naisest võib pajatada isegi rohkem kui tema ise.
Parfüüm on üks võimsamaid sidevahendeid. Juba enne sõnu ja visuaalsest muljest see sageli saadab välja signaale, mida võtame vastu esmajärjekorras, tihti teadvustamata viisil. Ka meie "teadvustatud" elus sellel on tähtis roll.
Ka parfüümimood on muutlik ja selle hooaja peamised märksõnad on õhulikus ja kergus, isegi väiksem tsitruseliste, puuviljade ja lillede kompositsioonide frivoolsus. Omakorda mõned Idamaised noodid üldmeloodias rõhutavad iga naise individuaalsust ja sensuaalsust.

Kuidas kõige paremini luua vastupandamatu muljet? Siin on mõned soovitused:

  • Igaühel on isiklik, intiimne ruum enda ümber. Selle raadius on umbes väljasirutatud käe piirkond. Hea toon on kasutada parfüüme nii et neid tunneks ainult need, kes sisenevad teie isiklikku "ringi".
  • Ärge pingutage üle parfüümi kogustega – parem neid pihustada vähem ja päeva jooksul lõhna uuenda (parfüüm püsib 8-24 h).
  • Kõige paremini parfüüm lõhnab pulsi kohtades - kõrvade taga, küünarnukkide juures, lohus kaela põhimikul, dekoltee piirkonnas.
  • Pidage meeles! Parfüümi kehtivusaeg on üldjuhul kuni 3 aastat; kõige parem on neid hoida kuivas ja jahedas kohas. Soojus ja avatud päikesevalgus neile kasuks ei tule.

Parfüümi valiku kohta on palju erinevaid nõuandeid, kuid siiski kõige tähtsam – et see sobiks inimese iseloomu, isiksusega. Ja siis lõhn on õige rõhutusega ja "kirss koogil"!

Ärge unustage ka, et lõhnad (pealegi sobivalt valitud!) on suurepärane kingitus nii mehele kui naisele.
Interneti soodusmüügiklubi Membershop.ee kutsub valida oma lemmikparfüüm ja osta seda allahindlusega isegi kuni 70% siin.

Jaga
Kommentaarid