Naise kuvand koosneb paljudest komponentidest — riietest, käitumisest ja kõnemaneerist, stiilist, soengust ja nii edasi, kusjuures iga eraldi koostisosa võib tervikut parandada kui ka täielikult rikkuda. Kuvandile omakorda lisab hinge kindlasti parfüüm, mis mõnikord võib naise kohta jutustada isegi rohkem kui tema ise.

Parfüüm on üks parimaid sidevahendeid: veel enne verbaalset suhtlust ja välimuse nägemist, edastab lõhn tihtipeale signaale, mida võtame alateadlikult vastu esmajärjekorras. Ka meie „teadlikus” elus on sellel suur tähendus.

Ka lõhnaõlide mood on muutuv. Selle hooaja peamised märksõnad on õhulisus ja kergus, isegi tsitruste, puuviljade ja lillede kompositsioonide frivoolsus. Omakorda mõned Idamaised noodid üldmeloodias rõhutavad iga naise individuaalsust ja sensuaalsust.

Kuidas paremini luua vastupandamatut muljet? Siin on mõned nõuanded:

  • Igal inimesel on oma isiklik intiimne ruum. Selle raadius on umbes väljasirutatud käe piirkond. Hea on kasutada parfüüme nii, et neid tunneksid ainult need, kes sisenevad teie isiklikku ruumi.

  • Ärge kasutage liiga palju lõhnaõli — parem on neid pihustada peale vähem ja päeva jooksul lõhna uuendada (parfüüm püsib 8-24 h).

  • Kõige paremini on parfüümi tunda kohtades, kus on pulss — kõrvade taga, küünarnukkide juures, lohus kaela põhimikul, dekoltee piirkonnas.

Pidage meeles! Parfüümide kehtivusaeg on tavaliselt kuni kolm aastat; kõige parem on neid hoida kuivas ja jahedas kohas. Soojus ja päikesevalgus ei mõju neile hästi.

Parfüümi valiku kohta on palju erinevaid nõuandeid, kuid kõige olulisem on siiski, et see sobiks inimese iseloomu, isiksusega, siis on parfüüm õigesti valitud ja saab naise kuvandi „pärliks”!

Pidage meeles, et parfüüm (pealegi sobivalt valitud!) on suurepärane kingitus nii naisele kui ka mehele.

Interneti müügiklubi Membershop.ee kutsub valima endale meeldivat parfüümi ja ostma seda kuni 70% soodustusega siit