Tuju on terve päeva viimase peal. Hommikul võtsin ette tunniajase jalutuskäigu. Kraadiklaas näitas kaheksat plusskraadi ja päike siras rõõmsalt. Suurepärane kevadpäev! Jõudsin nii palju asju ära teha ja see andis heale tujule veel vunki juurde. Pesin kolm masinatäit pesu, kraamisin oma sahtlid ja riidekapi ära. Pakkisin kolm suurt kotitäit asju kolimiseks tarbeks kokku.

Lõuna ajal keetsin endale värsket suppi. Kokku sai kolm portsu — jätkub parajasti ka järgnevateks päevadeks. Õnneks on mul puljongipulbrit just nii palju, et selle nädala saan hakkama ja siis järgmisel esmaspäeval, kui olen juba uues korteris, siis ostan uue. Sama olen sättinud ka mahladega. Ka nendega peaksin tulema pühapäevani omadega kenasti välja. Reedel selgus see, et kolin alles järgmise esmaspäeva pärastlõunal. Võtsin märtsi esimesed kaks päeva puhkust ja nii saan rahulikult toimetada.

Täna olen jälle tavapärase rutiinse elu juures tagasi ja näljatunne mind kimbutama pole tulnud. Hetkel on rütm selline, et suppi söön ca 12:30-13:00 ajal ja õhtune mahl järgneb ca 18:00-18:30 paiku. Eks organism on sellega juba harjunud ning eilne nälgahoog tuli ju ka nii poole seitsme paiku, sest see on tavaliselt viimane aeg, mil mahla joonud olen. Eile lükkus see nii pooleteise tunni võrra edasi. Aga tegin omad järeldused ning õnneks mingeid pikemaajalisi tüsistusi eilsest stressist ei tekkinud.

Täna olen endale plaaninud väikse koduse spa-protseduuri. Segasin jahvatatud meresoola oliiviõli sisse ja kavatsen end sellega koorida. Üldse on oluline, et paastumise ajal oleks kogu kosmeetika 100% looduslik ja ei sisaldaks mingeid kunstlike lisandeid. Ka see on üks jääkainete liik, mis organismi on ladestunud ja millest keha puhastamist vajab. Plaanisin osta ka vaarikaid, et teha vaarikatest ja meest maski, kuid kuna eile jäin nii hilja peale ja pühapäeviti on Austrias poed kinni, siis jääb see rõõm kahjuks ära.

Mis puudutab igasuguseid mõõte ja numbreid, siis kõik need alanevad üsna kenasti. Kaal oli täna 63,6. Samuti on vähenenud kõik ümbermõõdud: vöö ü/m 5 cm ja puusad ning rinna ü/m mõlemad 2 cm. Varsti olen nii kaugel, kus praegused riided jäävad suureks ning tuleb garderoobi vahetama hakata. Õnneks on kapp paksult täis ja leian ka mõned pisemad asjad.

Rohkemat praegu kirjutada ei oskagi. Paastumine on saanud juba selliseks rutiinseks tegevuseks ja organism on sellega täielikult kohanenud. Energiat on palju, midagi häda ei tee ja meeleolu on parem, kui kunagi varem. Esimesed viis päeva on möödunud suurtemate viperusteta, kui eilne väike näljatunne kõrvale jätta. Homme algab uus nädal. Viimane nädal minu jaoks vanas armsaks saanud korteris, kuid kahjuks pean kolima ning kindlasti toob uus eluase samuti palju rõõmu ja põnevat.

Kaunist õhtut kõigile!

Kotumiseni kolmapäeval.