Ma ei ole mingi konservatiiv, kes arvab, et naised peaksid end pealaest jalatallani sisse pakkima enne kui kodust välja lähevad. Ma ei ole ka mingi keskealine "beib", kes enne kodust väljaminekut kolm tundi vannitoas peegli ees sätib. Ma olen tavaline naine. Ja nii nagu igal naisel tuleb ka minul ette olukordi kui jalakarvad on ajamata. Mitte kuid ega aastaid, aga no juhtub ikka. Kaenlaalustega on mul omaette suhe. Mu meelest on kaenlaalused karvad rõvedad. Nii meestel kui naistel.

Talvel see teema ilmselgetel põhjustel mind nii väga ei häiri, kuid suvel kui tänavapilti ilmuvad ilma varrukateta topid ja kleidid häirib see mind. Muidugi ei käi ma mööda linna ja ei vaata haiglasliku uudishimuga inimeste kaenlaaluseid, need karvased kaenlaalused torkavad lihtsalt silma. Puhmas, mida ilmselt pole terve aasta piiratud, riivab ikka silma küll. Ilus naine, kena kleit, kaunid kingad, päevitunud jume, siis tõstab naisterahvas käe, et poes ülemiselt riiulilt mahlapakk võtta ja voila, seal ta ongi - puhmas.

Ma ei saa sellest reaalselt aru. On see moeröögatus, millega tuleb ilmtingimata kaasas käia? On see ülim laiskus, mis segab žiletti kätte haaramast ja kahte minutit enda jaoks leida? On see mingi feminismi ülim vorm? Mis asi see on?

Ärge tulge mulle ajama seda jama, et aga mehed ju võivad nii käia ning keegi ei käsi neil oma kehakarvu piirata. Alati ei pea end võrdlema nagu lasteaialaps, et miks tema võib ja mina ei või. Ja nagu öeldud, siis mul läheb süda pahaks ka siis kui näen palja ülakeha ja higiste ja karvaste kaenlaalustega meesterahvaid kusagil linnapildis. Ülbelt käed laiali, pekikõht ka üle püksiääre. jah, see on ka rõve, aga see ei ole mingi vabandus ega õigustus, et naised peaksid samasugused olema.

Naised, võtke ometi see kaks minutit ja raseerige oma kaenlaalused puhtaks enne kui linna või randa lähete! Uskuge mind, te olete kaunid ka ilma nende "lisaaksesuaarideta"!