Võtsime kolm huuleläiget, nägemaks, kas need tõepoolest aitavad pisutki Jolie'likumaks saada - või vähemalt tema nooremaks õeks?

Artdeco Hot Chili Lip Booster
Hind: 11,44

See tšilliefektiga huuleläige lubas huuled lopsakamaks ja roosamaks muuta. "Huultel oli toode õhetav ja pisut jahutavgi, kuid see tunne polnud eriti tugev," ütleb testija. "Toode jätab huultele läike, kuid mitte just kõige kaunima tooni - pigem näevad huuled välja, nagu need oleksid pisut külma saanud. Huuled justkui tunduvad pisut täidlasemad, kuid väljanägemises see ei kajastu."

Niisiis, kui hoolega vaadata ja otsida, siis võib ju mingit erinevust ka märgata, kuid seda, mida lubatud, toode siiski teha ei suuda.

Too Faced Lip Injection
Hind: 16,40

Kirjad pakendil lubavad verevaesed huuled täidlasemaks muuta ja hoiatavad ka kerge kirvenduse eest. "Viis minutit kihelust on ju sed väärt," võib sealt lugeda.

"Lõhn on väga magus ja pisut ülevoolav. Kihelus on juba toodet huultele kandes väga-väga tugev, huuled sügelevad ja tahaks neid lihtsalt kratsida. Huuled hakkavad punetama ja huulteümbrus muutub kohati lausa hirmuäratavlt punaseks. Tekib küsimus, kas see on normaalne või on tegu allergianähtusega? Samas jääb tunne mõne minuti pärast vähemaks ning siis on tõepoolest ka efekti näha - ülahuul on muutunud silmnähtavalt lopsakamaks."

"Lõhn ja maitse on meeletult ebameeldivad," arvab teine katsetaja. "Tunne on kohutav ja ma hõõrusin selle juba mõne minuti pärast enda huultelt maha - nii suur ebameeldivustunne pole seda tulemust väärt, kui ka oleks mingi tulemus."

Too Faced'i toode tekitas testijates ilmselgelt enim elevust - on ju pakendilgi süstlapilt ja tunne ning mõju selle toote puhul kõige rohkem märgatavad.

Isadora Pump n' Plump
Hind: 16,50

Tegu on testi kõige kallima tootega. See ei luba kirvendustunnet huultel, ega sisalda tšillit, mentooli ja teisi õhetama-kipitama ajavaid aineid - küll aga lubab tootes olev kollageen huuled näiliselt mitmeid kordi seksikamaks ja täidlasemaks muuta. Paraku aga selgub peagi, et testi kalleim toode on ühtlasi testi "mõttetuim" - proovijad ei näe mingisugust efekti ja Isadore läige toimib nagu kõige tavalisem hiileläige.

"Lõhn on hea ja konsistents mõnusalt kreemjas, kuid see on ka kõik. Läige on ilus, kuid ei jäta muljet täidlasematest huultest. Paneb imestama, et selle tavalise huuleläike eest on küsitud küllaltki suur summa."

Teine testija nõustus, lisades: "Ainus hea asi selle läike puhul on imetilluke sinakas kuma - see muudab hambad visuaalselt valgemaks."

Naised, kurvastuseks tuleb tõdeda, et kosmeetikaletist endale nii jumalikke huuli nagu Angelinal, ei saa. Aga tasus ju proovida, mis?